Q&Hrej - Jaké oznámení z proběhlých konferencí vás nejvíce zaujalo?
i Zdroj: Squanch Games
Článek Q&Hrej - Jaké oznámení z proběhlých konferencí vás nejvíce zaujalo?

Q&Hrej - Jaké oznámení z proběhlých konferencí vás nejvíce zaujalo? | Kapitola 9

Martin Synek David Plecháček Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Lukáš Černohorský Jakub Fišer Radek Raudenský Tomáš Rosa Petr Jan Berka

Martin Synek, David Plecháček, Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Lukáš Černohorský, Jakub Fišer, Radek Raudenský, Tomáš Rosa, Petr Jan Berka

20. 6. 2022 14:20 1

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - INDIEKACE 2. MARTIN SYNEK - I'M PICKLE RICK 3. TOMÁŠ ROSA - DEKADENCE HERNÍCH FESTIVALŮ 4. DAVID PLECHÁČEK - UNIKÁTNÍ DRAHOKAMY 5. LUKÁŠ ČERNOHORSKÝ - PROSÍM DEJTE MI NOVÉ DIABLO!
6. TADEÁŠ PEPŘ - SENTIMENT Z PENTIMENT 7. JAKUB FIŠER - ČAS NOVÝCH SCI-FI ZAPOČAL 8. PETR JAN BERKA - NADĚJE V RESPAWN 9. RADEK RAUDENSKÝ - DEPRESE A CODKO

Máme za sebou jedny z největších letošních konferencí, na kterých jsme se dočkali mnoha oznámení, a před sebou další sezónu velkých vydání. Některé tituly dorazí letos, jiné až v dalších měsících - které z nich redakci Hrej nejvíce zaujaly?

Reklama

RADEK RAUDENSKÝ - DEPRESE A CODKO

Asi by bylo trapný se tu opět zmiňovat o Call of Duty: Modern Warfare 2, které je rozhodně mou největší nadějí nejen na říjen, ale na můj život, který se utápí v herní depresi. Jak už i kluci zmiňovali, herní akce jsou sice nabité trailery, ale vlastně žádná hra pro mě není tím WAU oznámením, u kterého bych se zvedl ze židle a začal provolávat bohy. Něco vypadá fajn, něco méně, ale ve výsledku je to všechno jenom lepší pokračování něčeho zažitého.

Je to překvapení i pro mě samotného, že mnohem větší radost než velká akce od Xboxu mě potěšil Devolver. Jenže o tom jste tu také slyšeli – Cult of the Lamb, The Plucky Squire i Skate Story vypadají strašně dobře a mají nějakou kreativitu, nápad, zkrátka dělají něco jinak. Těšíte se na něco nového, zatímco u Redfallu, Forzy nebo A Plague Tale dostanete již známý recept. 

A když nad tím tak přemýšlím, na této negativní notě to asi zakončím. Z minula už víte o Modern Warfare 2, od kluků jste slyšeli o indie hříčkách a já už si nedokážu vybavit žádnou hru, která by mě zaujala natolik, abych si zapamatoval její jméno. Docela zajímavě vypadalo Rollerdrome od Roll7, ale opět jde zkrátka o něco, s čím mám pocit, že jsem se v minulosti setkal.

Je to smutné, bohužel to ukazuje současnou bídu, ale já pevně věřím, že se to s dalšími roky, kdy i vývojáři chytnout trochu odvahy riskovat se svými financemi, dostane zase do normálu.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama