Q&Hrej - Jaké oznámení z proběhlých konferencí vás nejvíce zaujalo?
i Zdroj: Squanch Games
Článek Q&Hrej - Jaké oznámení z proběhlých konferencí vás nejvíce zaujalo?

Q&Hrej - Jaké oznámení z proběhlých konferencí vás nejvíce zaujalo? | Kapitola 2

Martin Synek David Plecháček Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Lukáš Černohorský Jakub Fišer Radek Raudenský Tomáš Rosa Petr Jan Berka

Martin Synek, David Plecháček, Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Lukáš Černohorský, Jakub Fišer, Radek Raudenský, Tomáš Rosa, Petr Jan Berka

20. 6. 2022 14:20 1

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - INDIEKACE 2. MARTIN SYNEK - I'M PICKLE RICK 3. TOMÁŠ ROSA - DEKADENCE HERNÍCH FESTIVALŮ 4. DAVID PLECHÁČEK - UNIKÁTNÍ DRAHOKAMY 5. LUKÁŠ ČERNOHORSKÝ - PROSÍM DEJTE MI NOVÉ DIABLO!
6. TADEÁŠ PEPŘ - SENTIMENT Z PENTIMENT 7. JAKUB FIŠER - ČAS NOVÝCH SCI-FI ZAPOČAL 8. PETR JAN BERKA - NADĚJE V RESPAWN 9. RADEK RAUDENSKÝ - DEPRESE A CODKO

Máme za sebou jedny z největších letošních konferencí, na kterých jsme se dočkali mnoha oznámení, a před sebou další sezónu velkých vydání. Některé tituly dorazí letos, jiné až v dalších měsících - které z nich redakci Hrej nejvíce zaujaly?

Reklama

MARTIN SYNEK - I'M PICKLE RICK

Nejzajímavějším oznámením uplynulých konferencí pro mne byla hra High On Life. Jak už jsem řekl v aktuálním hPodu, zaujala mne hlavně stylizace světa a také tvůrci ze studia Squanch Games, mezi kterými vyniká hlavně jméno Justina Roilanda, který propůjčil svůj hlas předně Rickovi a Mortymu ze stejnojmenného seriálu. A právě jeho hlas uslyšíme i v této hře v roli ukecaných mimozemských zbraní. A nejen to. 

V roli nájemného žoldáka budeme zachraňovat a likvidovat šmejdstvo z vesmíru ve formě first-person střílečky. Oficiální popis dokonce hovoří o nutnosti stát se tím nejsmrtonosnějším bounty hunterem na Zemi. Představený trailer ukázal, že svět – údajně dynamicky se měnící - i jednotlivé zbraně budou hlavním lákadlem hry. A samozřejmostí je také typický humor, který známe právě a například z animovaného seriálu Rick a Morty. 

Hra má vycházet samozřejmě pro Xbox i počítače, a tak nezbývá nic jiného, než se těšit na oficiální datum vydání, které by snad mohlo ukazovat ještě na letošní rok. Osobně budu mít tuto hru i nadále v hledáčku a velmi mě bude zajímat, jak to nakonec s touto ambiciózní střílečkou dopadne. Najde se mezi vámi někdo, kdo to má podobně? 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama