Q&Hrej - Jaké oznámení z proběhlých konferencí vás nejvíce zaujalo?
i Zdroj: Squanch Games
Článek Q&Hrej - Jaké oznámení z proběhlých konferencí vás nejvíce zaujalo?

Q&Hrej - Jaké oznámení z proběhlých konferencí vás nejvíce zaujalo? | Kapitola 5

Martin Synek David Plecháček Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Lukáš Černohorský Jakub Fišer Radek Raudenský Tomáš Rosa Petr Jan Berka

Martin Synek, David Plecháček, Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Lukáš Černohorský, Jakub Fišer, Radek Raudenský, Tomáš Rosa, Petr Jan Berka

20. 6. 2022 14:20 1

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - INDIEKACE 2. MARTIN SYNEK - I'M PICKLE RICK 3. TOMÁŠ ROSA - DEKADENCE HERNÍCH FESTIVALŮ 4. DAVID PLECHÁČEK - UNIKÁTNÍ DRAHOKAMY 5. LUKÁŠ ČERNOHORSKÝ - PROSÍM DEJTE MI NOVÉ DIABLO!
6. TADEÁŠ PEPŘ - SENTIMENT Z PENTIMENT 7. JAKUB FIŠER - ČAS NOVÝCH SCI-FI ZAPOČAL 8. PETR JAN BERKA - NADĚJE V RESPAWN 9. RADEK RAUDENSKÝ - DEPRESE A CODKO

Máme za sebou jedny z největších letošních konferencí, na kterých jsme se dočkali mnoha oznámení, a před sebou další sezónu velkých vydání. Některé tituly dorazí letos, jiné až v dalších měsících - které z nich redakci Hrej nejvíce zaujaly?

Reklama

LUKÁŠ ČERNOHORSKÝ - PROSÍM DEJTE MI NOVÉ DIABLO!

Moje odpověď by začínala velmi podobně jako minulý týden. Mě na konferenci Microsoftu nejvíce potěšily Blizzard hry. Bože, to je věta, kterou jsem nečekal, že někdy řeknu. Ale jsem rád, že tři největší franšízy tohoto studia jedou kupředu jako parní vlak. Jediné, co mi chybí k maximální spokojenosti, je oznámení nového Starcraftu v příštím roce. Nicméně obě oznámení stály za to. 

Overwatch 2 překvapil přechodem na free to play model (i když tato informace prosákla o pár dní předem). Za mě v tom vidím téměř samá pozitiva. Přitáhne to více hráčů a já mohu přijít za kýmkoliv s tím, že sháním parťáka do hry. Argument „je to zdarma“ je jak bourací kladivo vůči cihlovým stěnám. Progress se přetáhne z jedničky, takže o žádné své oblíbené skiny nepřijdu. Nový hrdinové, nové mapy a za rok nějaký PvE příběh. Nemám výtky. Jedině snad, že přijdu o krabičku, jelikož Overwatch 2 jsem měl předobjednaný od momentu oznámení v roce 2019. Na druhou stranu ušetřím. A to je velmi pozitivní zpráva. A opět argument jako bourací kladivo. 

Ovšem největší oznámení, které je “úplně nejvíc”, abych správně parafrázoval Radkovu otázku. Tak to je jednoznačně Diablo IV. Přisluhovači Rathmy se vracejí a moje srdíčko jen plesá radostí. Pokud mi za ty tři roky těšení (což je hrozný, když to řeknu takhle) něco chybělo, tak to byla právě hratelná třída Necromancer. Pán kostlivců. Temný čaroděj. Lord nemrtvých. Rozumíme si? Tuhle třídu jsem si zamiloval už během hraní dvojky a když Blizzard před lety vydal přídavek s touto třídou do pokračování, neváhal sem s koupí ani vtěřinu. A jelikož tato velmi specifická třída nechybí ani v mobilním Immortal, tak jsem jen stěží zadržoval slzičku, že tato oblíbená třída bude v posledním pokračováním chybět. Nebude! Velebme Rathmu! Gameplay vypadá tak moc lákavě, že se nemohu skoro udržet, aby Diablo IV už bylo mezi námi. Prosím dejte mi nové Diablo! 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama