Q&Hrej - Jaké oznámení z proběhlých konferencí vás nejvíce zaujalo?
i Zdroj: Squanch Games
Článek Q&Hrej - Jaké oznámení z proběhlých konferencí vás nejvíce zaujalo?

Q&Hrej - Jaké oznámení z proběhlých konferencí vás nejvíce zaujalo? | Kapitola 8

Martin Synek David Plecháček Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Lukáš Černohorský Jakub Fišer Radek Raudenský Tomáš Rosa Petr Jan Berka

Martin Synek, David Plecháček, Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Lukáš Černohorský, Jakub Fišer, Radek Raudenský, Tomáš Rosa, Petr Jan Berka

20. 6. 2022 14:20 1

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - INDIEKACE 2. MARTIN SYNEK - I'M PICKLE RICK 3. TOMÁŠ ROSA - DEKADENCE HERNÍCH FESTIVALŮ 4. DAVID PLECHÁČEK - UNIKÁTNÍ DRAHOKAMY 5. LUKÁŠ ČERNOHORSKÝ - PROSÍM DEJTE MI NOVÉ DIABLO!
6. TADEÁŠ PEPŘ - SENTIMENT Z PENTIMENT 7. JAKUB FIŠER - ČAS NOVÝCH SCI-FI ZAPOČAL 8. PETR JAN BERKA - NADĚJE V RESPAWN 9. RADEK RAUDENSKÝ - DEPRESE A CODKO

Máme za sebou jedny z největších letošních konferencí, na kterých jsme se dočkali mnoha oznámení, a před sebou další sezónu velkých vydání. Některé tituly dorazí letos, jiné až v dalších měsících - které z nich redakci Hrej nejvíce zaujaly?

Reklama

PETR JAN BERKA - NADĚJE V RESPAWN

Když měl vyjít první díl Star Wars Jedi: Fallen Order, upřímně jsem nevěřil, že se EA, která již dříve prohlásila singleplayerové tituly za mrtvé, po relativně dlouhé době zmůže na vytvoření kvalitního zážitku jen pro jednoho hráče. V době vydání jsem na Fallen Order trochu pozapomněl, a proto jsem byl při sledování nové epizody South Parku s nepublikovatelným názvem zaskočen, kam až se hlavní skupina odvážila zajít pro získání jednoho kusu již zmíněné hry. Má zvídavost vedla k přečtení recenzí a pár dnů na to jsem si již domů nesl krabičku s kódem.

Čekal bych mnohé, ale to, že už po prvním zapnutí budu vhozen do graficky, hudebně, a hlavně herecky skvostného světa, jenž mě až do dohrání nepustí, to tedy ne. Byl jsem po dlouhé době opravdu uchvácen a příběh, jen lehce opírající se o původní předlohu, jsem hltal plnými doušky. Svůj průchod jsem ještě mnohokrát zopakoval s přechodem mezi systémy (díky síle za EA Play) a rozhodně mě ještě pár marných pokusů o zabití Vadera čeká. Po každém průchodu jsem čekal na byť jen náznak o pokračování dobrodružství Cala Kestise, který ale ne a ne přijít. Před třemi týdny jsem se konečně ohlášení dočkal. 

V tu dobu spatřil světlo světa trailer na sequel nesoucí jméno Star Wars Jedi: Survivor. Trailer měl v sobě vše, v co jsem mohl doufat. Ať už šlo o zlověstnou atmosféru, kterou do galaxie znatelně přinesl Order 66 (čtěte s hlasem císaře), hlavní postavu znovu v podání skvělého Camerona Monaghana či soundrack, jenž si budu ještě týdny nepochybně pouště. Jak jsem obyčejně k novým hrám spíše skeptičtější, u Respawnu tentokrát udělám výjimku a budu věřit. Doufám, že se nespálím.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama