Jak se hraje na Samsung Z Fold 3 se sluchátky Galaxy Buds Pro?
i Zdroj: Hrej.cz
Hardware Článek Jak se hraje na Samsung Z Fold 3 se sluchátky Galaxy Buds Pro?

Jak se hraje na Samsung Z Fold 3 se sluchátky Galaxy Buds Pro? | Kapitola 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 12. 2021 16:00

Seznam kapitol

1. POPIS Z FOLD 3 2. JDEME HRÁT! 3. AKČNĚ I KLIDNĚ 4. GALAXY BUDS PRO - ZVUKOVÉ VELEBÍ 5. GALAXY BUDS PRO - DOTYKEM K VÝHŘE

Nejsme mobilní web. Dokonce nejsme ani technologický web – jsme primárně web věnující se hrám. Když jsme ale dostali nabídku na zapůjčení skládacího fenoménu Samsung Galaxy Fold 3, nemohli jsme odmítnout. Sice se mobilním hrám tolik nevěnujeme, možnosti vyzkoušet několik populárních titulů na jednom z nejmodernějších telefonů současnosti jsem ale nemohl odolat. Když už jsme v tom, vypůjčili jsme si od Samsungu i nejnovější Galaxy Buds Pro a od společnosti Creative také jejich čerstvě upečené Creative Outlier Air V3, u kterých vás čeká i překvapení. Vítejte u předvánočního nášupu mobilních zajímavostí z Hrej.

Reklama

Pojďme na to. Hardwarová výbava nás nakonec vůbec nemusí zajímat, když zkrátka víme, že jde o jedno z nejvýkonnějších zařízení na trhu. Pojďme si ukázat, že jde o jednu z cest, jak si, samozřejmě za velké peníze, zahrát na cestách nebo doma se zařízením, které můžete hned sbalit do kapsy a pochopitelně jej využívat k celé řadě dalších úkonů.

Právě na to bych se hned z kraje zaměřil. Ignorujme cenu – teď se budeme koukat na Fold čistě jako na kus technologie, který se mi během používání neskutečně zalíbil. Svým způsobem kombinace tabletu a telefonu mě prostě oslovila a i když na mobilu tak často nehraju, Fold mě k tomu tak nějak nutil. Když jsem zrovna cestoval do školy, byl pro mě Fold klasický telefon, u kterého jsem používal čistě jen přední stranu. Ano, chvilku mi trvalo, než jsem si v takovém nastavení zvykl na výrazně tlustější tělo, které se s Foldem zkrátka pojí. S posunem tohoto modelu ale nemá přední displej žádné další úskalí. Jeho zobrazení, tedy rozlišení i barevné podání, jsou na perfektní úrovni. 

Jak se hraje na Samsung Z Fold 3 se sluchátky Galaxy Buds Pro?
i Zdroj: Hrej.cz

Když jsem ale měl chvíli volného času nebo se zrovna doma nudil, možnost rozevřít mobil mě obrovsky lákala. Možná je to způsobeno pocitem exkluzivity, něčeho nového, větší obrazovka ale zkrátka vybízela k tomu něco dělat. Mezi námi hráči… co asi?

Nainstaloval jsem tak několik her, kterým se dnes mobilní hráči obvykle věnují (ano, většinou šlo o esportové tituly) a ponořil se do jejich tajemných světů. Chtě nechtě musím přiznat, že to byla lahůdka. Dost dobře nedokážu vyzdvihnout jednotlivé vlastnosti a pocity ze hraní, protože Fold 3 zkrátka přináší komplexní zážitek, který v sobě kombinuje možnost mobility, obrazové kvality, výkonu i plynulosti.

Tak třeba PUBG Mobile, které je pro Fold 3 jako dělané. Hra je pro velkou obrazovku naprosto perfektně optimalizovaná, díky ní navíc máte ve hře mnohem lepší přehled. Váš výhled je pochopitelně mnohem rozměrnější, navíc není patrné žádné umělé zvětšení, tudíž ovládací prvky i zbytek grafického rozhraní mnohem méně překáží při pátrání po nepříteli. K tomu všemu můžeme připočíst nejen kvalitní obraz, ale zejména vysokou obnovovací frekvenci displeje, která je zrovna u PUBG velkou výhodou.

Jak se hraje na Samsung Z Fold 3 se sluchátky Galaxy Buds Pro?
i Zdroj: Hrej.cz

Stejná situace platí u World of Tanks Blitz. Větší obrazovka dovoluje lépe manévrovat a, opět, se lépe pohybovat po bojišti. Ovládací prvky i mapa je dostatečně velká, ale do vašeho zorného pole nezasahuje ani zdaleka tolik, jako na klasickém displeji. I když se tomuto titulu na mobilech ani na počítači nevěnuji, jeho hraní jsem si překvapivě užíval.

Jak se hraje na Samsung Z Fold 3 se sluchátky Galaxy Buds Pro?
i Zdroj: Hrej.cz

Na druhou stranu jsem zkusil i Minecraft, kde jsem s hraním měl celkem problém. Pro kopání bloků je jako vždy nutné klepat přímo na daný blok, kterého se chcete zbavit nebo ho naopak postavit. Tady je ale velký displej spíše na škodu, prsty se totiž obtížně dostávaly do středu obrazovky, tudíž jsem spíše otáčel pohled a k cílovým blokům se tak nějak prapodivně nahýbal. Celkově jsem měl při hraní Minecraftu pocit, že došlo spíše k zvětšení celého obrazu tak, aby obrazovku celou vyplnil – zkrátka to není nic příjemného.

Jak se hraje na Samsung Z Fold 3 se sluchátky Galaxy Buds Pro?
i Zdroj: Hrej.cz
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama