Recenze Razer Huntsman V2, prémiové klávesnice za prémiovou cenu
i Zdroj: Hrej.cz
Hardware Článek Recenze Razer Huntsman V2, prémiové klávesnice za prémiovou cenu

Recenze Razer Huntsman V2, prémiové klávesnice za prémiovou cenu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 11. 2021 22:33

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. SPÍNAČE 3. POUŽÍVÁNÍ, SOFTWARE, ZÁVĚR

Není vždy potřeba přinášet úplně nové produkty. Pokud vám něco dobře funguje, může se daný produkt pouze lehce vylepšovat a prodávat neustále. Jedním z takových úspěšných produktů je i klávesnice Huntsman, která vedle dalších řad mířila na osvědčenou kvalitu a nově i na opto-mechanické spínače. Jak tato klávesnice dopadla si ukážeme v dnešní recenzi.

Reklama

BALENÍ, VZHLED

Balení vás skutečně moc nepřekvapí. I když je klávesnice poměrně dost drahá, v balení na vás čeká pouze klávesnice a přidružená podložka pod ruce. Klasicky ale nabízí Razer dost vycpané krabičky, které se hodí i na výstavku.

Razer Huntsman V2 se vzhledem moc neliší nejen od své předchozí revize, ale ani od svého bratříčka Blackwidow. Upřímně moc netuším, jaký je důvod mít vedle sebe sérii Huntsman a Blackwidow, ale to je pouze malá poznámka. Ať tak či onak má Huntsman V2 prémiový vzhled. Tělo je poměrně těžké, což je za mě u klávesnice plus – i díky tomu totiž působí neskutečně bytelně. Na vrchní straně je umístěn hliníkový panel, který je úplně hladký a černý, což přidává k onomu prémiovému vzhledu.

Recenze Razer Huntsman V2, prémiové klávesnice za prémiovou cenu
i Zdroj: Hrej.cz

Celkové uhlazenosti a serióznosti přidává i velice jednoduchá kostra klávesnice, která je poměrně ostře hranatá, ale bez výraznějších okrajů. To akorát nabourává trojice tlačítek v pravém horním rohu, které slouží pro ovládání hudby a hlasitosti. Na spodní straně najdeme klasicky dvojité nožičky nabízející dva stupně zdvižení klávesnice.

Ke klávesnici navíc dostanete i podložku pod ruku, která je konečně vyřešená chytře – zatímco Blackwidow taktéž dostala podložku, její připojení ke klávesnici neexistovalo. Podložka prostě „byla“ a ke klávesnici ji nebylo možné nijak pevněji nasunout. U Huntsman V2 jsou konečně přítomny magnety, které sice nejsou tak silné, jak by bylo potřeba, ale podložka u klávesnice při posouvání drží, což byla alfa a omega celého mého problému. Podložka je v příjemné výšce, je měkká a nedá se jí tak nic vytknout.

Musím říct, že vzhledově se dá Razeru u tohoto modelu vytknout jen máloco. Je jasné, že kvůli celkovému cílení značky i klávesnice nebude tato volba pro každého, ale pokud se tak stane, dostane zákazník nejen prémiový vzhled, ale i perfektní funkčnost, kterou si představíme následovně.

Recenze Razer Huntsman V2, prémiové klávesnice za prémiovou cenu
i Zdroj: Hrej.cz
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama