Crime Boss: Rockay City Recenze Recenze Crime Boss: Rockay City aneb staňte se céčkovou celebritou v céčkové hře

Recenze Crime Boss: Rockay City aneb staňte se céčkovou celebritou v céčkové hře

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

10. 4. 2023 11:20

Seznam kapitol

1. PARTY V HOLLYWOODSKÉM DŮCHOĎÁKU 2. „TAKE ME DOWN TO THE ROCKAY CITY WHERE THE AI’S POOR AND THE STEALTH IS SHITTY“ 3. „ČTYŘI SMRTI STAČÍ, DRAHOUŠKU“

Šíří se zvěsti, že Chuck Norris dohrál Crime Boss: Rockay City hned na první pokus, a to výhradně prostřednictvím své věrné čivavy, která všechny akční sekvence odskákala na taneční podložce. Pokud ovšem nejste texaským rangerem a nedokážete zabít 30 lidí granátem ještě před tím, než vůbec exploduje, dávejte si při hraní pozor. Překvapit vás totiž mohou nejen nekonečné zástupy nepřátel, ale i technické problémy a kopa nedotažených mechanismů. Vítejte v Rockay City – městě, které nikdy nespí, protože v něm neustále někdo po někom střílí.

Reklama

A nemusíme se ani ptát, co se stane, když Michael Madsen, Kim Basinger, Danny Trejo a Vanilla Ice vejdou spolu do baru. Odpověď je totiž nasnadě – asi si jdou dodat kuráž před dabováním zbrusu nového brněnského akčního fláku. Nedivte se, protože i na stará kolena je potřeba něco jíst. Léky jsou čím dál tím dražší, inflační spirála se točí rychleji než rulety v nevadské poušti a o valorizaci důchodů nechtějí politici ani slyšet. A teď si ještě představte, že k Valentýnu dostanete stotisícový dluh, protože majitel vašeho domu zjistí, že jej dlouhodobě okrádáte o nájem. Co je tohle za spravedlnost?!


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

  • Doporučená cena: 40 EUR (940 Kč)
  • Na kterých platformách vychází? Momentálně jen PC (Epic Games Store exkluzivita)
  • Potěší vás v případě, že: Nekriticky podporujete tvorbu českých herních studií
  • Česká lokalizace: Nikoliv
  • Bude vás bavit, pokud: Milujete osmdesátkové a devadesátkové akční hrdiny
  • Budete nenávidět, pokud: Nemáte rádi repetici, rogue-lite elementy a průměrné či mírně podprůměrné hry obecně
  • Jak dlouho mi hra vydrží? 10-30 hodin, pokud vás tedy do té doby neunudí či nenávratně nenaštve
  • Mohu si změnit obtížnost? Nikoliv
  • Jak dnes vlastně vypadá Kim Basinger? Inu, trochu jinak než ve hře…

Nemůžeme se tedy divit tomu, že důchodový věk automaticky neznamená poklidnou zimu života někde na havajské pláži. Není tomu tak ani pro americké celebrity. Koneckonců byznys to může být oboustranně výhodný – když tvoříte nepříliš povedenou videohru, nalepte na ni hlavu Chucka Norrise a ono se stejně něco prodá. Tak se dělá business!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama