Jarek Kolář promluvil o plánech s Crime Boss: Rockay City. Ve hře se zřejmě objeví další známé tváře
i Zdroj: InGame Studios / 505 Games
Crime Boss: Rockay City Novinka Jarek Kolář promluvil o plánech s Crime Boss: Rockay City. Ve hře se zřejmě objeví další známé tváře

Jarek Kolář promluvil o plánech s Crime Boss: Rockay City. Ve hře se zřejmě objeví další známé tváře

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 3. 2023 11:22

Česká akce Crime Boss: Rockay City dorazí za necelý týden, vývojáři z Ingame Studios dotahují poslední šrouby a pomalu se chystají na první nápor hráčů. Jedno je jisté - ambice brněnskému týmu rozhodně nechybí.

Reklama

  • Jarek Kolář nastínil další plány s akcí Crime Boss: Rockay City
  • Autoři chtějí časem dodat nové postavy, loupeže, úkoly a další obsah
  • Objeví se i další hvězdy z 80. a 90. let

O hře v rozhovoru pro GamesRadar popovídal Jarek Kolář, který na celý projekt brněnského studia dohlíží. Nijak se netajil tím, že s titulem mají velké plány, hráči se tedy mohou těšit na spoustu dodatečného obsahu. “Rockay je město, které nikdy nespí. A to samé platí pro vývoj této hry,” řekl s tím, že tým bude i nadále pracovat na vylepšování a rozšiřování herního zážitku. “Budeme představovat nové postavy, scénáře, loupeže a další prácičky.” Kolář naznačil, že příběh do budoucna nabere úplně jiný směr.

České Crime Boss dorazí na konzole aktuální generace v červnu. Odhalena byla i délka exkluzivity pro Epic
i Zdroj: InGame Studios

České Crime Boss dorazí na konzole aktuální generace v červnu. Odhalena byla i délka exkluzivity pro Epic

Ingame Studios, které se už pomalu připravuje, že 28. března přinesou světu PC verzi Crime Boss: Rockay City, oznamují datum…

10. 3. 2023 15:45

Vývojáři se nyní samozřejmě snaží zajistit hladké přistání v obchodě Epic Games Store. Kolář zmínil, že jsou připraveni na zpětnou vazbu, pro tyto účely byla dokonce zřízena dedikovaná stránka. Kolář avizoval, že pochopitelně není možné zohlednit všechny připomínky, relevantní a opakující se návrhy však chtějí vzít v potaz. 

Michael Madsen, Chuck Norris, Vanilla Ice, Kim Basinger, Damion Poitier, Danny Trejo, Danny Glover, Michael Rooker či Barry Papick - tváře a hlasy těchto osobností ve hře uvidíme/uslyšíme hned po vydání. A další hvězdy, které se proslavily v 80. a 90. letech, by se mohly objevit časem. Kolář ostatně naznačil, že hra vzbudila zájem dalších herců, kteří se autorům sami od sebe ozvali. “To nám lichotí, uvidíme, jak to půjde. Máme v plánu opravdu hodně dodatečného obsahu, takže by byla chyba, pokud bychom nezahrnuli pár nových hvězd, nemám pravdu?” 

Crime Boss: Rockay City dorazí 28. března na PC, v létě pak zamíří na konzole Xbox Series a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama