Sex Standing Recenze Recenze Sex Standing – zahráli jsme si erotickou parodii na Death Stranding, abyste vy nemuseli

Recenze Sex Standing – zahráli jsme si erotickou parodii na Death Stranding, abyste vy nemuseli

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

10. 5. 2023 11:35 7

Seznam kapitol

1. KDYŽ LEPKAVOU TEMNOTU NAHRADÍ LEPKAVÁ BĚLOBA 2. „JÓ KURÝR, TEN TVRDEJ CHLEBA MÁ…“ 3. I VIRTUÁLNÍ SEX MŮŽE FYZICKY BOLET

Ačkoliv byl Kodžimův Death Stranding považován za jednu z nejlepších her roku 2019, podle mnohých postrádal nějakou tu akci. Slovíčko „akce“ si ovšem lze vyložit mnoha způsoby. Vyloženě svéhlavě k němu přistoupili například vývojáři ze studia Octo Games, zodpovědného za hity Fap & Cum, CyberCum: Pussy Attack či WebCum Empire Tycoon.

Reklama

Jak by to asi vypadalo, kdybyste v Death Strandingu děti nepřenášeli, nýbrž přímo plodili? Tak právě na tuto otázku odpovídá novinka Sex Standing, jeden z desítky (!) vskutku fantastických titulů, které Octo Games zvládli vyprodukovat během prvních pěti měsíců tohoto roku. Na Sex Standing se navíc dá pohlížet prakticky jako na kanonický prequel Death Strandingu – i zde hraje důležitou roli děťátko BB-28, jen si jej postavy nenosí v postroji na hrudi, ale prozatím jen v trochu abstraktnějším stavu ve varlatech.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

  • Doporučená cena: 3,99 EUR (94 Kč)
  • Na kterých platformách vychází? PC (Steam)
  • Potěší vás v případě, že: Je vám osm let a rodiče vám doposud blokovali přístup na stránky s pornografií
  • Česká lokalizace: Ne
  • Bude vás bavit, pokud: Jste se právě probudili z kómatu, ve kterém jste od roku 1521, takže koncept videoher vám přijde fascinující nezávisle na jejich kvalitách
  • Budete nenávidět, pokud: Jste někdy v životě hráli jakoukoliv jinou hru
  • Jak dlouho mi hra vydrží? 2 hodiny

Roli Normana Reeduse pak přebírá bezejmenná robotická kurýrka, která kromě krabic přenáší mj. i ploty, baterie a pohlavní choroby. Zdaleka nejzábavnějším aspektem Sex Standingu je ovšem porovnávání toho, co o hře na produktové stránce na Steamu napsali sami tvůrci, a co jako oběť úsměvně lživého marketingu zažijete v samotné hře. Považte:

Produktová stránka: Odvažte se pěstovat intimní spojení ve vzrušující eskapádě, která posouvá hranice her pro dospělé.

Realita: Hra je slepencem fetch questů (úkoly typu běž někam, zabij někoho a vrať se přes půlku mapy zpět), přičemž po splnění jejich náhodného počtu vám některá z postav v hrozivě debilním dialogu nabídne soulož.

Právě vidíte vrchol spisovatelského umu tvůrců Sex Standing
i Zdroj: Hrej.cz / Aleš Tihlařík
Právě vidíte vrchol spisovatelského umu tvůrců Sex Standing

Produktová stránka: V tomto zpustošeném světě se ujímáte role sexuálního kurýra, který má za úkol znovuobnovení spojení mezi odlehlými osadami a intimními vztahy.

Realita: Intimním vztahem je pravděpodobně myšlena ta odfláknutá sexuální animace, která se vždycky děje ve stejné herní lokaci se stejným modelem postavy. Opět je potřeba podotknout, že dialog, který k této situaci vede, působí jako fan fiction z prvního stupně základní školy.

Produktová stránka: Jako vášnivý kurýr prozkoumáváte pustou, leč okouzlující krajinu, ve které se setkáte se spoustou lákavých postav, chovajících vlastní chutě a touhy.

Realita: V generické krajině vypadající jako vystřižené z jakéhokoliv titulu z éry PlayStation 2 potkáváte spoustu nezajímavých postav, které s vámi chtějí souložit.

Okej, chvílemi se dostáváme možná i do teritoria PlayStation 3
i Zdroj: Hrej.cz / Aleš Tihlařík
Okej, chvílemi se dostáváme možná i do teritoria PlayStation 3

Produktová stránka: Zapojte se do strhujících dialogů, dešifrujte smyslné hádanky a vítězte nad žhavými výzvami abyste posílili pouta mezi zbytky společnosti.

Realita: Chodíte po mapě a špatně naanimovaní lidé s vámi chtějí souložit.

Dále se na Steamu dočtete mimo jiné o vtahující dějové lince s dospělými tématy, dechberoucím vizuálu a inovativních herních mechanismech. Mezitím inovativní herní mechanismy doma:

Tekoucí písek už znáte, ale tekoucí skála? Vskutku revoluční!
i Zdroj: Hrej.cz / Aleš Tihlařík
Tekoucí písek už znáte, ale tekoucí skála? Vskutku revoluční!
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama