Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R Recenze Recenze Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R, nejlepšího herního zpracování Rychle a zběsile a zároveň nejhorší závodní hry roku

Recenze Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R, nejlepšího herního zpracování Rychle a zběsile a zároveň nejhorší závodní hry roku

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

30. 11. 2021 13:55

Seznam kapitol

1. Rodinná pouta 2. Ve stínu dekády starých her 3. „Víš, co to znamená DK?“ „Donkey Kong?“ „Dost Kousaný“

Světoznámou značku Rychle a zběsile nejspíš není potřeba dlouho představovat. Dříve byla známá jako série pro všechny automobilové „kajnšmetke“, dnes ve své asi osmadvacáté inkarnaci baví hlavně mainstreamové publikum. Odklon od ilegálního závodění k přeskakování mezi paneláky brali pravověrní fanoušci celkem nelibě, ale jak už to tak bývá, jejich nářky nejsou v penězi přetékajích trezorech tvůrců příliš slyšet.

Reklama

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

  • Doporučená cena: 999 Kč (Nintendo E-shop)
  • Na které platformě vychází? PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Potěší vás v případě, že: Vy nebo vaše dítě milujete seriál Rychle a zběsile: Závodníci v utajení
  • Česká lokalizace: Nikoliv
  • Bude vás bavit, pokud: Jste už odehráli úplně všechny arkádové závody na světě a stále chcete víc
  • Budete nenávidět, pokud: Jste někdy hráli jiné arkádové závody alespoň průměrné kvality
  • Co je na světě nejdůležitější? Rodina.

Se snahou o oslovení širšího publika se v dnešní době nepokrytě pojí i rozšiřování značky mimo běžnou cílovou skupinu. V případě Rychle a zběsile se konkrétně bavíme o animované odbočce Spy Racers (česky Závodníci v utajení), začínající v roce 2019 jako seriál na Netflixu. Cílí na omladinu, pro kterou se banda vybuchujících, osvalených a potetovaných chlápků sice jeví lehce nevhodně, nicméně i jim je nezbytně nutné předat informaci, že tradiční rodina je na prvním místě.

No a novinkou v této sérii je i hra s poetickým a takřka nekonečným názvem Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R. Ta v listopadu dorazila na všechny myslitelné i nemyslitelné platformy, přičemž já se vám pokusím přiblížit, jakým způsobem funguje její verze pro Nintendo Switch. Tak tedy – tuňákový sendvič do ruky, připoutat a pojďme na to!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama