Q&Hrej - Na jakou hru se letos těšíte nejvíc a na jakou jste zvědaví?
i Zdroj: Vlastní
Q&Hrej Článek Q&Hrej - Na jakou hru se letos těšíte nejvíc a na jakou jste zvědaví?

Q&Hrej - Na jakou hru se letos těšíte nejvíc a na jakou jste zvědaví? | Kapitola 7

Martin Synek David Plecháček Aleš Tihlařík Lukáš Černohorský Jakub Fišer Radek Raudenský Tomáš Rosa Patrik Jelínek

Martin Synek, David Plecháček, Aleš Tihlařík, Lukáš Černohorský, Jakub Fišer, Radek Raudenský, Tomáš Rosa, Patrik Jelínek

13. 6. 2022 14:30 2

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - VLASTNÍ PRAVIDLA 2. DAVID PLECHÁČEK - POTTERHEAD 3. LUKÁŠ ČERNOHORSKÝ - DRAČÍ HOROR 4. PATRIK JELÍNEK - OCELOVÝ GREEDFALL
5. TOMÁŠ ROSA - PLNĚNÍ DĚTSKÝCH SNŮ 6. JAKUB FIŠER - FOTBÁLEK TO JISTÍ 7. RADEK RAUDENSKÝ - CALL OF DUTY SPÁSA 8. MARTIN SYNEK - ŽELVY NINJA

I po spoustě odkladů se před námi rýsuje nabitý konec roku, který nabídne celou várku velkých i menších her. Na které z nich se redakce nejvíce těší?

Reklama

RADEK RAUDENSKÝ - CALL OF DUTY SPÁSA

Musím se přiznat, že poslední více než rok je pro mě tak trochu utrpením. Já vím, her vychází docela dost, ale až s nějakou „povinností“ herního redaktora se pomalu dostávám i do singleplayerových titulů, kterým jsem se léta nevěnoval. Mé srdce stále plane pro multiplayer a jelikož League of Legends nebo další mé oblíbené tituly pokračování nedostávají, musím se upnout na dva držáky – Call of Duty a Battlefield.

Jenže všichni víme, jak dopadl poslední Battlefield – katastrofou. A Black Ops Cold War ani Vanguard mi zkrátka nesedly, tudíž sem byl několik let bez nějaké nové střílečky a tedy i hry, pro kterou bych žil a jejíž hraní bych si užíval takovým tím speciálním způsobem, kdy prozkoumáváte novinky, které vývojáři přidali a z každé nové věci máte radost. Takže na co se těším je úplně jasné – Modern Warfare 2. 

Tenhle titul mi dodává do těla opravdu velkou naději, opět v sobě cítím ten zapomenutý pocit, kdy se těšíte na nějakou hru a hltáte každý trailer. Společně s odhaleným gameplayem se onen vnitřní plamen ještě více rozhořel a já tak strašně moc doufám, že to Activision nepokazí a pokračování rebootované série naváže na naprosto perfektní Modern Warfare z roku 2019. 

Jak už sem zmínil, do singleplayerových her se teprve pomalu dostávám a mám jich několik rozehraných. Stále tu na mě čeká God of War i Horizon, v posledních týdnech sem si vyzkoušel i Loot River či Greedfall a to kouzlo SP her se mi opět dostává pod kůži. I proto sem si otázku na tento týden vymyslel fikaně – zatímco na Modern Warfare 2 se těším a rozhodně ho budu hrát, druhá část zvědavosti se týká her, ke kterým se nejspíše nedostanu při vydání, ale jsem zvědav, jak dopadnou. Mezi ně rozhodně patří God of War: Ragnarok, který má před sebou obrovská očekávání, zároveň sem opravdu hodně zvědavý na Hogwarts Legacy, u kterého se ale obávám, že ony ambice nedokáže naplnit. A já strašně moc doufám, že mi to bude úplně jedno – protože Modern Warfare 2.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama