Q&Hrej - Na jakou hru se letos těšíte nejvíc a na jakou jste zvědaví?
i Zdroj: Vlastní
Q&Hrej Článek Q&Hrej - Na jakou hru se letos těšíte nejvíc a na jakou jste zvědaví?

Q&Hrej - Na jakou hru se letos těšíte nejvíc a na jakou jste zvědaví? | Kapitola 3

Martin Synek David Plecháček Aleš Tihlařík Lukáš Černohorský Jakub Fišer Radek Raudenský Tomáš Rosa Patrik Jelínek

Martin Synek, David Plecháček, Aleš Tihlařík, Lukáš Černohorský, Jakub Fišer, Radek Raudenský, Tomáš Rosa, Patrik Jelínek

13. 6. 2022 14:30 2

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - VLASTNÍ PRAVIDLA 2. DAVID PLECHÁČEK - POTTERHEAD 3. LUKÁŠ ČERNOHORSKÝ - DRAČÍ HOROR 4. PATRIK JELÍNEK - OCELOVÝ GREEDFALL
5. TOMÁŠ ROSA - PLNĚNÍ DĚTSKÝCH SNŮ 6. JAKUB FIŠER - FOTBÁLEK TO JISTÍ 7. RADEK RAUDENSKÝ - CALL OF DUTY SPÁSA 8. MARTIN SYNEK - ŽELVY NINJA

I po spoustě odkladů se před námi rýsuje nabitý konec roku, který nabídne celou várku velkých i menších her. Na které z nich se redakce nejvíce těší?

Reklama

LUKÁŠ ČERNOHORSKÝ - DRAČÍ HOROR

I letošek patří odkladům těch pro mě zcela nejatraktivnějších her. Pro mě se nejočekávanější hry vyznačují především tím, že už na ně mám dávno předobjednávku. A přiznám se, že jich po hodně dlouhé době nemám tolik. Pamatuji si doby, kdy jsem měl v hledáčku a v předobjednávkách klidně i deset her. Teď mi tam svítí pouze dvě a půl, a svítí tam už dlouho (rozhodně déle než by měly). Jelikož se nemohu nabažit her od Blizzardu, tak pro mě jsou nejočekávanější hry Diablo 4 a Overwatch 2, ovšem ty vyjdou… až budou. Respektive někdy až naprší a uschne a v pekle se bude sáňkovat. 

Stejně tak se těším na nový datadisk do World of Warcraft. Ovšem je nad slunce jasné, že ani Dragonflight to letos nestihne na moje SSD, tudíž i na Dračí ostrovy si ještě letos musím nechat zajít chuť.

No a když vezmu fakt, že jsem se roky skutečně těšil na nové dobrodružství Aloy a na novou hru od Mijazakiho, tak pro mě atraktivní tituly letos již vyšly. Takže bych vlastně mohl skoro říct, že než se proletím na Dračích ostrovech po půlnoci, tak mám letos už utrum…? Ale ne – a pro odpověď na tuto otázku musím už do zcela jiných vod.

Je to trošku paradox, ale pro mě nejočekávanější hra do konce letošního roku vychází právě dnes. V momentě, kdy čtete tyto řádky, tak hru už mám dohranou a já zažívám post-herní demenci (herní verze post-gastrální demence). Spokojeně dojíždím euforii z dobrého zážitku a nevím, co se svým životem. A v momentě kdy píši tyto řádky mě dělí pouze minuty od toho abych vstal, zavřel za sebou dveře, a jel si spokojeně vyzvednout hru. Ano, je to The Quarry od Supermassive Games. Tvůrců her jako Until Dawn a série Dark Picture Anthology. Tedy titulů, které mám opravdu rád a jsou blízko mému srdéčku. A Quarry mě láká úplně vším. Zápletka točící se okolo jezera, výletu teenagerů a jednoho policisty, který mladistvé varuje. Taky vám zvoní hrana? Teda majáček s názvem pátek třináctého? No jéje. Tahle zápletka zní naprosto šťavnatě a já se od oznámení nemohu hry dočkat. Navíc se ve hře objeví i David Arquette, kterého všichni známe jako Deweyho z Vřískotu, Lin Shaye jako tu sympatickou babku ze Wanovy série Insidious a také Lance Henriksena, kterého stále na ulici lidé zdraví „pane Bishop“. Takže rozhodně je na co se těšit a… já už jsem pomalu na odchodu na výlet k jednomu krásnému jezeru. A pssst! Prý tam je nějaká nestvůra!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama