Q&Hrej - Kupujete si sběratelské edice her, případně předměty spojené s hrami?
i Zdroj: TheNewYorkTimes
Článek Q&Hrej - Kupujete si sběratelské edice her, případně předměty spojené s hrami?

Q&Hrej - Kupujete si sběratelské edice her, případně předměty spojené s hrami? | Kapitola 8

Patrik JeIínek Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Lukáš Černohorský Jakub Fišer Radek Raudenský Tomáš Rosa

Patrik JeIínek, Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Lukáš Černohorský, Jakub Fišer, Radek Raudenský, Tomáš Rosa

25. 7. 2022 15:15

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - METR NA METR 2. LUKÁŠ ČERNOHORSKÝ - SOCHY Z KAMENE 3. JAKUB FIŠER - KDYŽ TO NEZNÁŠ, TAK TO NENOS! 4. PATRIK JELÍNEK - JÁ TOHO NELITUJI!
5. TOMÁŠ ROSA - SBĚRATELSTVÍ PROPADL NA STARÁ KOLENA 6. TADEÁŠ PEPŘ - HOĎ TO NA HRUĎ 7. RADEK RAUDENSKÝ - HRNÍČKY NA KAFE 8. ZDENĚK PUDIVÍTR - OMYL A NIC VÍC

Herní průmysl je úzce spjat s fyzickými předměty, které skalním fanouškům dále připomínají jejich oblíbené tituly. Ať jsou to celé sběratelské edice, nebo jenom kusé předměty jako sošky, plakáty nebo třeba trika a hrnky. Jsou naši redaktoři tak zapálený, že do těchto věcí investují peníze?

Reklama

ZDENĚK PUDIVÍTR - OMYL A NIC VÍC

Myslím, že mě paměť výjimečně neklame, když řeknu, že jsem nikdy neinvestoval do sběratelské edice jakékoli hry. U hrstky vyvolených jsem určitě sáhnul po vyšší edici s digitálním obsahem navíc, ale nad rámec South Park: The Fractured But Whole mě vlastně žádný příklad nenapadá. Drobnou výjimku zastupující něco fyzického tvoří omylem zakoupená steelbook edice Dark Souls 3, která byla tak krásná, že jsem si v podobném balení pořídil i druhý díl The Last of Us. Kvalitativní provedení tohoto obalu ovšem nebylo zrovna nejpovedenější, takže ani u toho jsem nezůstal. Vlastně mám pocit, že jsem si od té doby asi žádnou fyzickou kopii hry už nepořídil.

Q&Hrej - Kupujete si sběratelské edice her, případně předměty spojené s hrami?
i Zdroj: PC Bazar

Nad rámec často předražených připravených sběratelských balíčků nevlastním ani žádné bokem vyráběné sošky, meče, trička, ledničky a kdoví co se to všechno vlastně vyrábí. Separátně jsem si koupil snad jen gramofonové desky hudby trilogie Dark Souls a Bloodborne, které si občas rád poslechnu, ale při myšlenkách na další soundtracky stejně vždy narazím na to, že když už, tak videoherní hudbu raději poslouchám někde ve městě ze sluchátek než při soustředěném poslechu v obýváku. Na to mám mým uším bližší žánr.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama