Q&Hrej - Kupujete si sběratelské edice her, případně předměty spojené s hrami?
i Zdroj: TheNewYorkTimes
Článek Q&Hrej - Kupujete si sběratelské edice her, případně předměty spojené s hrami?

Q&Hrej - Kupujete si sběratelské edice her, případně předměty spojené s hrami?

Patrik JeIínek Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Lukáš Černohorský Jakub Fišer Radek Raudenský Tomáš Rosa

Patrik JeIínek, Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Lukáš Černohorský, Jakub Fišer, Radek Raudenský, Tomáš Rosa

25. 7. 2022 15:15

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - METR NA METR 2. LUKÁŠ ČERNOHORSKÝ - SOCHY Z KAMENE 3. JAKUB FIŠER - KDYŽ TO NEZNÁŠ, TAK TO NENOS! 4. PATRIK JELÍNEK - JÁ TOHO NELITUJI!
5. TOMÁŠ ROSA - SBĚRATELSTVÍ PROPADL NA STARÁ KOLENA 6. TADEÁŠ PEPŘ - HOĎ TO NA HRUĎ 7. RADEK RAUDENSKÝ - HRNÍČKY NA KAFE 8. ZDENĚK PUDIVÍTR - OMYL A NIC VÍC

Herní průmysl je úzce spjat s fyzickými předměty, které skalním fanouškům dále připomínají jejich oblíbené tituly. Ať jsou to celé sběratelské edice, nebo jenom kusé předměty jako sošky, plakáty nebo třeba trika a hrnky. Jsou naši redaktoři tak zapálený, že do těchto věcí investují peníze?

Reklama

ALEŠ TIHLAŘÍK - METR NA METR

Já bych nakupoval velmi rád, ale bohužel mě v tomto ohledu souží hned několik problémů, z nichž tím nejpalčivějším je (minimálně prozatím) celoživotní pobyt v poměrně malých prostorách. Jistěže bych tu obrovskou sošku Geralta nebo V z Cyberpunku chtěl, ale kam s nimi? A navazující otázka – kdo na nich bude utírat ten neutěšeně se hromadící prach?

Q&Hrej - Kupujete si sběratelské edice her, případně předměty spojené s hrami?
i Zdroj: Amazon

Já tedy ne, a proto beru digitální distribuci jako požehnání a sběratelku v konvenčním smyslu slova vlastním prakticky jen jednu – královskou edici Two Worlds II. A nutno podotknout, že ta byla za dobových 1 600 Kč opravdu nabušená vším možným i nemožným. Ve hře jsem navíc šťastně strávil hned několik desítek hodin, takže i přes můj obecně odmítavý přístup ke sběratelským edicím tohoto nákupu rozhodně nelituji.

Co se týče dalších herních pokladů, tak jako každý hyperandrogenní nadsamec vlastním zaklínačský medailon. Mou herní „kolekci“ dále doplňují dva Borderlands přívěšky, a dokonce i Borderlands tričko s mými celoživotními vzory, Butt Stallionem a Claptrapem. Abych se však přiznal, nosím je jen občas, a to výhradně do společnosti, u které jsem si jistý, že je herně-pozitivní. Hernímu swagu se naopak kompletně vyhýbám v neherních společnostech – preferuji totiž, když mě lidé odsoudí až po tom, co začnu mluvit.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama