Q&Hrej - Kupujete si sběratelské edice her, případně předměty spojené s hrami?
i Zdroj: TheNewYorkTimes
Článek Q&Hrej - Kupujete si sběratelské edice her, případně předměty spojené s hrami?

Q&Hrej - Kupujete si sběratelské edice her, případně předměty spojené s hrami? | Kapitola 6

Patrik JeIínek Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Lukáš Černohorský Jakub Fišer Radek Raudenský Tomáš Rosa

Patrik JeIínek, Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Lukáš Černohorský, Jakub Fišer, Radek Raudenský, Tomáš Rosa

25. 7. 2022 15:15

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - METR NA METR 2. LUKÁŠ ČERNOHORSKÝ - SOCHY Z KAMENE 3. JAKUB FIŠER - KDYŽ TO NEZNÁŠ, TAK TO NENOS! 4. PATRIK JELÍNEK - JÁ TOHO NELITUJI!
5. TOMÁŠ ROSA - SBĚRATELSTVÍ PROPADL NA STARÁ KOLENA 6. TADEÁŠ PEPŘ - HOĎ TO NA HRUĎ 7. RADEK RAUDENSKÝ - HRNÍČKY NA KAFE 8. ZDENĚK PUDIVÍTR - OMYL A NIC VÍC

Herní průmysl je úzce spjat s fyzickými předměty, které skalním fanouškům dále připomínají jejich oblíbené tituly. Ať jsou to celé sběratelské edice, nebo jenom kusé předměty jako sošky, plakáty nebo třeba trika a hrnky. Jsou naši redaktoři tak zapálený, že do těchto věcí investují peníze?

Reklama

TADEÁŠ PEPŘ - HOĎ TO NA HRUĎ

Sběratelské edice her jsem vždycky považoval za tak trochu zbytečný a drahý nesmysl. Jako do určité míry praktický člověk si stojím za tím, že by měl mít majetek i nějakou užitnou hodnotu, a právě tu sošky lapající prach na poličce určitě nemají. Vlastním tedy jen pár steelbooků, které se ke mně zatoulaly spíše náhodou, a většinu herních memorabilií doma tvoří poměrně praktické věci.

Q&Hrej - Kupujete si sběratelské edice her, případně předměty spojené s hrami?
i Zdroj: reddit

Nechám stranou legendární svíčku Diablo, která kořenila třeba natáčení 666. epizody hPodu (ano, stojí mi na stole a při psaní těchto řádků k ní občas zabloudím očima). Většinu mojí herní sbírky tvoří trička a mikiny. Ne že bych byl nějak vysazený na módu, tak nějak si ale dávám pozor na to, co si oblékám, a i když herní hadry většinou nezapadají do elegantnějšího stylu, nebojím se svou zálibu dát na odiv světu. Ani to ale neznamená, že bych za nějaký kousek herní módy byl ochoten utratit horentní sumy.

Q&Hrej - Kupujete si sběratelské edice her, případně předměty spojené s hrami?
i Zdroj: CD Projekt Red Gear

A abych uzavřel tok myšlenek proudící kolem praktična, za nejlepší a nejvyužívanější kousek mojí herní sbírky ve výsledku zřejmě platí plátěná taška s Mariem. Z nedalekého Albertu jsem v ní odnosil desítky nákupů a ke kvalitě života tak přispěla násobně lépe, než libovolný ohyzdný kus odlitého plastu, artbook nebo předimenzovaná krabice na neexistující disk se hrou.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama