Q&Hrej - Jaká hra měla nejlepší úvod?
i Zdroj: Rockstar
Q&Hrej Článek Q&Hrej - Jaká hra měla nejlepší úvod?

Q&Hrej - Jaká hra měla nejlepší úvod? | Kapitola 6

Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Zdeněk Pudivítr Radek Raudenský Tomáš Rosa Petr Jan Berka

Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Zdeněk Pudivítr, Radek Raudenský, Tomáš Rosa, Petr Jan Berka

4. 7. 2022 18:00 6

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - GIVE ME LIBERTY 2. TADEÁŠ PEPŘ - THE MAN WHO SOLD THE WORLD 3. PETR JAN BERKA - STÍN MORDORU 4. TOMÁŠ ROSA - ŠPLH PO VLAKU, ZOMBÍCI A RAP 5. ZDENĚK PUDIVÍTR - DRZÉ THE LAST OF US 6. RADEK RAUDENSKÝ - 4STORY ALL THE WAY

Když se ponoříte do nějaké hry, její začátek je stěžejní. Podle něj se často rozhodujeme, zdali u hry zůstaneme či nikoliv. Někdy je ale intro, opening nebo jakkoliv tomu řeknete, tak nabitý, že na něj vzpomínáte i několik let po dohrání. Mají naši redaktoři takovou hru?

Reklama

RADEK RAUDENSKÝ - 4STORY ALL THE WAY

Tadeáš má vždycky strašně chytrý nápad podat otázku, která sice může působit zajímavě, ale reálně hledat na ní odpověď je extrémně náročné. Po vzoru Aleše si tak převezmu otázku trochu po svém a zavzpomínám na začátky her… které ale jsou třeba už v samotném menu. A tady nemůžu samozřejmě vypíchnout nic jiného, než mé milované 4Story. Když sem se hrou začínal, nijak mě přihlašovací obrazovka nezaujala. Jak už to ale u těchto starších her, které jsme hráli v mládí bývá, postupem času vám i tento kus hry, který se snažíte co nejdříve opustit, přiroste k srdci.

Do dneška si tak občas vyhledám Gates of Andaron, tedy hudbu, která zněla při přihlášení do 4Story, přičemž dobří lidé na YouTube k tomu přidávají i onen skvělý obrázek rozpadlé brány. Trochu mi přijde, že celý tento soundtrack je hodně emotivní a když ho slyším, jen těžko zadržuju slzy při vzpomínkách na všechna přátelství, souboje a hodiny, které jsem ve hře našel.

Mimo to ale opravdu v paměti marně pátrám po openingu, který by mě skutečně zaujal. U mě je to totiž trochu jinak – ani mě tak nezajímá nějaký úvod, ale pak samotná hratelnost, to je totiž pro mě to hlavním. No a další překážkou je to, že sem poslední roky hrál jenom multiplayerové hry… Tak snad na nějaký majestátný úvod hry narazím v dalších letech. 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama