Iron Harvest Operation Eagle Recenze Recenze DLC Operation Eagle pro Iron Harvest – znovu do boje!

Recenze DLC Operation Eagle pro Iron Harvest – znovu do boje!

Lukáš Černohorský

Lukáš Černohorský

27. 7. 2021 20:55 8

Seznam kapitol

1. NOVÁ KREV 2. NOVÉ MAPY 3. STARÉ CHYBY

Od mojí recenze Iron Harvest utekl skoro rok. Teď konečně přišel čas se do tohoto dieselpunkového světa vrátit. Nové DLC přidává Spojené státy americké! Tedy chci říct Usonii. Nový národ, se kterým se poperete o budoucnost světa.

Reklama

Loni jsem si pošmakoval na zajímavé RTS z poměrně neokoukaného dieselpunkového prostředí. Mechy se třásly, minomety vyráběly krátery a muži umírali v zákopech. I přes veškeré neduhy mě původní hra vlastně docela bavila. Bohužel ale nenabízela příliš obsahu, a tak po dohrání poměrně snadno upadla v zapomnění. Důvod k reinstalaci ale dává nové DLC.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

  • Základní herní doba: Zhruba 8 hodin
  • Česká lokalizace: Ano, titulky
  • Obtížnost: Klasicky na výběr snadná, normální i těžká
  • Faktor znovuhratelnosti: V multiplayeru jistě ano, příběh nulový
  • Bude vás bavit, pokud vás baví: RTS, původní hra samozřejmě, taktizování

S ním přichází zbrusu nová kampaň, a hlavně nová hratelná frakce. Tedy národ Usonie, který ve světě Iron Harvest nehraje roli nikoho jiného než USA. Doplňuje tři již dříve představené národy a samozřejmě přichází s novými jednotkami, hrdiny i strategiemi.

Kampaň navazuje na původní příběh a ukazuje ho z čtvrté hratelné strany. Hned s úvodní misí se podíváte na zasněženou Aljašku a následně i do Saudské Arábie, která je horká, písčitá, a představuje tak naprostý opak chladné Aljašky. Hlavním hrdinou celého příběhu je William Manson, který je... prakticky bratranec Kapitána Ameriky. Vysoký, čestný (a blonďatý), jeho vojáci ho mají rádi a to, že pochází z bohaté rodiny, mu dávají sežrat jenom občas. Jeho výborný bitevní exoskelet lze během hry kdykoliv opustit, a zatímco William střílí ze svého revolveru, osamocený exoskelet stále působí jako automatické dělo. 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama