Iron Harvest Operation Eagle Recenze Recenze DLC Operation Eagle pro Iron Harvest – znovu do boje!

Recenze DLC Operation Eagle pro Iron Harvest – znovu do boje! | Kapitola 2

Lukáš Černohorský

Lukáš Černohorský

27. 7. 2021 20:55 8

Seznam kapitol

1. NOVÁ KREV 2. NOVÉ MAPY 3. STARÉ CHYBY

Od mojí recenze Iron Harvest utekl skoro rok. Teď konečně přišel čas se do tohoto dieselpunkového světa vrátit. Nové DLC přidává Spojené státy americké! Tedy chci říct Usonii. Nový národ, se kterým se poperete o budoucnost světa.

Reklama

Příběh jako takový zabere okolo šesti hodin a příběhově je kvalitou velmi podobný původní zápletce. Zvraty v ději jsou velmi předvídatelné a byť ve výsledku vyprávění neurazí, tak ani nenadchne. Mě samotnému ale zabrala kampaň mnohem déle, než jsem původně čekal. Tvůrci se totiž nebáli přitvrdit a obtížnost výrazně stoupla. Zatímco dříve stačilo na střední obtížnost jen vyrobit hromadu jednotek a někam je vyslat – ono to prostě nějak dopadlo, tak tentokrát je i na střední potřeba trochu taktizovat a už nemůžete nepřítele po hlavě udupat horou jednotek. Zkoušel jsem to mnohokrát a se zlou jsem se potázal.

VZHŮRU DO VÍRU ONLINE

Minule jsem hře vyčítal málo hratelného obsahu – kromě kampaně totiž čekaly na hráče jen tři hratelné národy a velmi nízký počet map. Nyní se ale nabídka kolbišť znatelně rozrostla a konečně jsou velmi různorodé. Nikdy se mi během večerní hrací epizodky nestalo, že by mi skočila stejná mapa dvakrát po sobě. Večerní klání s ostatními hráči v multiplayeru jsem si řádně užil a nový národ Usonie mi nakonec sedl ze všech nejvíce. 

Recenze DLC Operation Eagle pro Iron Harvest – znovu do boje!
i Zdroj: Hrej.cz

Multiplayer je opět skrývá možná ten nejlepší zážitek ze hry. Nechybí v něm režimy obsazování bodů na mapě, krále kopce nebo vyhlazení veškerých nepřátelských jednotek.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama