Q&Hrej - Stíháte přes léto dohánět herní resty?
i Zdroj: WIRED
Q&Hrej Článek Q&Hrej - Stíháte přes léto dohánět herní resty?

Q&Hrej - Stíháte přes léto dohánět herní resty? | Kapitola 6

David Plecháček Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Lukáš Černohorský Radek Raudenský Tomáš Rosa

David Plecháček, Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Lukáš Černohorský, Radek Raudenský, Tomáš Rosa

10. 8. 2022 09:40 3

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - TAK POCHVÁLÍM SE 2. TOMÁŠ ROSA - STÁLE VĚTŠÍ SEZNAM 3. DAVID PLECHÁČEK - HRAMI PŘESYCEN 4. TADEÁŠ PEPŘ - ZIMA MOUDŘEJŠÍ LÉTA 5. LUKÁŠ ČERNOHORSKÝ - ZOBÁNÍ CELÝ ROK 6. RADEK RAUDENSKÝ - NEMÁM ČAS

Herní sucho se rozjelo naplno a kromě menších indie her se prakticky žádných velkých novinek nedočkáváme. Je tedy ideální čas na to, abychom opět otevřeli naše herní knihovny a pustili se do odškrtávání restů. Jak to zvládá naše redakce?

Reklama

RADEK RAUDENSKÝ - NEMÁM ČAS

Herních restů mám opravdu spoustu a patří mezi ně ty největší klasiky, které sem za svůj život zkrátka nedokázal odehrát. A ano, říkal sem si, že si je v okurkové sezóně vyzkouším a konečně budu moci zasáhnout do diskuzí, do kterých jinak nemám argumenty. Jenže tohle léto je prozatím nabitější než kterékoliv jiné, a to i z důvodu, že naši kluci nechtějí hrát a já chci udržet na webu alespoň nějaký přísun nových her.

I z toho důvodu sem se pustil do Arma Reforger, zrecenzoval DLC pro OlliOlli World a napsal dojmy z Rollerdrome. Teď se mi v knihovně nakupil Cartel Tycoon a další dva tituly, o kterých zatím nemohu mluvit – a jen co se alespoň trochu vzpamatuju, pojedeme na Gamescom, nějaká dovolená a zase začnou školní povinnosti. A samozřejmě, abych nezapomněl, ještě se k tomu přidala limitovaná akce v Hunt: Showdown a nabité aktualizace do GTA V. 

Tudíž bohužel nestíhám. Moc rád bych tak učinil, paradoxně si ale říkám, že více času budu mít v zimě, jelikož kromě Call of Duty mě láká možná tak Skull and Bones, pecky jako God of War Ragnarok nebo The Callisto Protocol se mi tak vyhnou a třeba se do toho třetího Zaklínače už konečně pustím.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama