Q&Hrej - Stíháte přes léto dohánět herní resty?
i Zdroj: WIRED
Q&Hrej Článek Q&Hrej - Stíháte přes léto dohánět herní resty?

Q&Hrej - Stíháte přes léto dohánět herní resty? | Kapitola 3

David Plecháček Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Lukáš Černohorský Radek Raudenský Tomáš Rosa

David Plecháček, Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Lukáš Černohorský, Radek Raudenský, Tomáš Rosa

10. 8. 2022 09:40 3

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - TAK POCHVÁLÍM SE 2. TOMÁŠ ROSA - STÁLE VĚTŠÍ SEZNAM 3. DAVID PLECHÁČEK - HRAMI PŘESYCEN 4. TADEÁŠ PEPŘ - ZIMA MOUDŘEJŠÍ LÉTA 5. LUKÁŠ ČERNOHORSKÝ - ZOBÁNÍ CELÝ ROK 6. RADEK RAUDENSKÝ - NEMÁM ČAS

Herní sucho se rozjelo naplno a kromě menších indie her se prakticky žádných velkých novinek nedočkáváme. Je tedy ideální čas na to, abychom opět otevřeli naše herní knihovny a pustili se do odškrtávání restů. Jak to zvládá naše redakce?

Reklama

DAVID PLECHÁČEK - HRAMI PŘESYCEN

Řeknu to asi takhle: Přes léto sotva stíhám odpovídat na Q&Hrej, natož pak dohánět nějaké herní resty. 

To by ale jako odpověď asi nestačilo, že?

Všichni to známe, žádné léto není tak pohodové jako bylo to předchozí, a čím jsme starší, tím je to horší. Tohle léto mi přijde v mnoha ohledech extrémní, což se podepisuje i na tom, kolik času trávím s hrami. 

Ani tahle odpověď by ale samozřejmě nestačila. 

Protože jde o Q&Hrej, v němž vás zcela určitě zajímá naše psychické rozpoložení, můžu rozvést můj postoj ke hraní obecně. Na začátku léta, řekněme někdy kolem června, jsem byl hrami relativně přesycený. Určitou nasycenost pociťuju dlouhodobě, hry tvoří základ mé pracovní doby, a ve velké míře se jim věnuji i po ní. Před létem jsem si ale začal říkat, že bych potřeboval určitým způsobem herní půst. 

Ten jsem, i kvůli věcem, které nikdo z nás ovlivnit nemohl, do jisté míry držel. Minimálně bavíme-li se o svých volnočasových aktivitách. Takže zatímco před létem jsem si říkal, že na hry sáhnu co nejméně (a svému slovu jsem více méně i dostál), situace se začíná obracet a já čím dál častěji přemýšlím, co bych ze šuplíku vytáhnul. Do restů se mi ale moc nechce. Stále mám na disku nainstalovaný Assassin’s Creed Odyssey, pořád bych chtěl v budoucnu dohrát The Last of Us: Part II, rozehrané mám i GTA V… a namísto toho přemýšlím, jestli si nezapnout Stray nebo nějaký čas nestrávit v nějaké kompetitivní střílečce á la Overwatch.

Takže i když se nacházím v ideální pozici, v níž bych mohl seznam restů alespoň malinkato ztenčit, ani tohle léto na to zřejmě nedojde. 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama