Q&Hrej - Stíháte přes léto dohánět herní resty?
i Zdroj: WIRED
Q&Hrej Článek Q&Hrej - Stíháte přes léto dohánět herní resty?

Q&Hrej - Stíháte přes léto dohánět herní resty? | Kapitola 4

David Plecháček Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Lukáš Černohorský Radek Raudenský Tomáš Rosa

David Plecháček, Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Lukáš Černohorský, Radek Raudenský, Tomáš Rosa

10. 8. 2022 09:40 3

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - TAK POCHVÁLÍM SE 2. TOMÁŠ ROSA - STÁLE VĚTŠÍ SEZNAM 3. DAVID PLECHÁČEK - HRAMI PŘESYCEN 4. TADEÁŠ PEPŘ - ZIMA MOUDŘEJŠÍ LÉTA 5. LUKÁŠ ČERNOHORSKÝ - ZOBÁNÍ CELÝ ROK 6. RADEK RAUDENSKÝ - NEMÁM ČAS

Herní sucho se rozjelo naplno a kromě menších indie her se prakticky žádných velkých novinek nedočkáváme. Je tedy ideální čas na to, abychom opět otevřeli naše herní knihovny a pustili se do odškrtávání restů. Jak to zvládá naše redakce?

Reklama

TADEÁŠ PEPŘ - ZIMA MOUDŘEJŠÍ LÉTA

Ačkoliv by se mohlo zdát, že je léto ideální dobou pro dohánění všeho, co člověk za předchozí turbulentní období (a většinou spíše několik turbulentních období) nestihl, v praxi mi to moc nejde. Obzvlášť letošní rok se i přes slabá očekávání ukázal být docela nabitým a během posledních týdnů se tak kromě práce věnuji spíše vydatnějším titulům v rámci recenzování. Na nějaké větší dohánění starších titulů rozhodně čas nezbývá. Cyberpunk 2077, Dying Light 2, Deathloop, Returnal, NHL 22, Inscryption a další hry, které bych chtěl zpětně vyzkoušet, tak zůstávají nečinně uvězněny v útrobách disků.

Paradoxně mnohem lepší příležitostí pro doplnění vzdělání zůstává úplný konec roku. Po Vánocích si totiž tradičně necháváme trochu volnější režim, a i Hrej běží ve svátečním, z podzimu mívám překvapivě nahrány ty nejzásadnější tituly a ve vzniklém vakuu se tak můžu věnovat čemu chci. Výhodou budiž i to, že se s konzolí nepečete v obýváku rozpáleném od letního sluníčka, ale čekají vás dlouhé a pošmourné zimní noci, během kterých stejně nemáte na práci nic jiného, než dojídat necky plné kazícího se bramborového salátu a vstřebávat kocovinu z každodenního alkoholového obžerství.

Pokud si ale děláte svoje herní léto, děti jste poslali na tábor, partnerka se sluní u vody a vy si můžete v klimatizovaném sklepě relaxovat jak chcete, závidím vám…

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama