Q&Hrej - Které odklady vás nejvíce zasáhly?
i Zdroj: Warner Bros.
Q&Hrej Článek Q&Hrej - Které odklady vás nejvíce zasáhly?

Q&Hrej - Které odklady vás nejvíce zasáhly? | Kapitola 5

Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Jakub Fišer Radek Raudenský Tomáš Rosa

Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Jakub Fišer, Radek Raudenský, Tomáš Rosa

22. 8. 2022 13:00

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - CHCI DO NIGHT CITY 2. TOMÁŠ ROSA - VÍCE ČASU NA DOKONČENÍ VYDANÝCH HER 3. JAKUB FIŠER - ODKLAD 2 MĚSÍCE? TAK TO JE POHODA 4. TADEÁŠ PEPŘ - DALŠÍ ČEKÁNÍ NA DOPIS DO BRADAVIC 5. RADEK RAUDENSKÝ - VŠECHNO DOBRÝ

Posledních několik let bylo plných různorodých odkladů a tento rok nebyl ničím výjimečný. Spousta titulů, u nichž se vývojáři kasali jistým vydáním, se nakonec dočkala odkladu na příští rok. Které z nich nejvíce zasáhly naše redaktory?

Reklama

RADEK RAUDENSKÝ - VŠECHNO DOBRÝ

Hele, kdyby mě nemrzel alespoň jeden z těch odkladů, které jsme v poslední době viděli, asi bych byl divnej. I já, dříve odpůrce singleplayerových her, sem v nich postupně našel zalíbení a vzhledem k tomu, že mám rád Harryho Pottera, mi je samozřejmě líto, že se Bradavic dočkáme až v příštím roce.

Osobně jsem se ale více těšil na Forspoken, které vypadá opravdu zajímavě – sice stále pořádně nevím, co je skutečným principem hratelnosti, hrátky ve vzduchu i na zemi a možnost přeskakovat obrovské vzdálenosti v detailním open-worldu mi ale prozatím stačilo. Nemohu opomenout ani Starfield, u kterého je sice celý herní průmysl značně skeptický, mě ale prozatím přijde hra dost lákavá. 

Ale upřímně se musím přiznat, že i když sem si při čtení těchto odkladů řekl „Hm, škoda“, ve skutečnosti tu letos mám jedno obrovské herní žezlo, na které se neskutečně těším a kdyby to se odložilo, byl bych fakt smutnej. Naštěstí se odkladu nemusím bát, protože Activision by si nikdy nedovolil své Call of Duty odkládat na později. Ať už bude hra zabugovaná nebo špatně optimalizovaná, prostě vyjde. A já jenom doufám, že bude sakra zábavná, protože cítím, že potřebuju akční chaotickou střílečkovou řežbu.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama