Q&Hrej - Které odklady vás nejvíce zasáhly?
i Zdroj: Warner Bros.
Q&Hrej Článek Q&Hrej - Které odklady vás nejvíce zasáhly?

Q&Hrej - Které odklady vás nejvíce zasáhly? | Kapitola 3

Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Jakub Fišer Radek Raudenský Tomáš Rosa

Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Jakub Fišer, Radek Raudenský, Tomáš Rosa

22. 8. 2022 13:00

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - CHCI DO NIGHT CITY 2. TOMÁŠ ROSA - VÍCE ČASU NA DOKONČENÍ VYDANÝCH HER 3. JAKUB FIŠER - ODKLAD 2 MĚSÍCE? TAK TO JE POHODA 4. TADEÁŠ PEPŘ - DALŠÍ ČEKÁNÍ NA DOPIS DO BRADAVIC 5. RADEK RAUDENSKÝ - VŠECHNO DOBRÝ

Posledních několik let bylo plných různorodých odkladů a tento rok nebyl ničím výjimečný. Spousta titulů, u nichž se vývojáři kasali jistým vydáním, se nakonec dočkala odkladu na příští rok. Které z nich nejvíce zasáhly naše redaktory?

Reklama

JAKUB FIŠER - ODKLAD 2 MĚSÍCE? TAK TO JE POHODA

Když člověk vidí ty prognózy na podzim a zimu z hlediska energií a teploty v interiérech, už se pomalu vidí, jak navléká dva svetry a usedá k herní konzoli. Protože nevím jak vám, ale já potřebuju mít na práci alespoň 22°C, aby mne při ťukání na klávesnici nezábly konečky prstů. A protože letos v zimě počítám spíše s opakem, rád bych se viděl pro jistotu raději před tou televizí.

Nojo, ale ten herní playlist se nám na sklonku léta trochu rozpadá. Nejprve bylo odloženo Forespoken, zajímavý titul od Square Enix, který měl být na konzoli PS5 prezentován již vloni. Pak ale přišlo pro mě mnohem bolestivější odložení, a sice čarodějnického RPG z univerza Harry Potter jménem Hogwarts Legacy. Hra měla původně vyjít o Vánocích 2022, dvouměsíční odklad ji posunul na 10. února.

Nebudu lhát, pere se to ve mně, ale snad to bude pro dobro samotné hry. Přece jenom, z trailerů je patrné, že půjde o masivní titul a my hráči chceme jednoznačně perfektní zážitek. Taky v tom slyšíte tu naivitu? Nu což. Abych nezapomněl, mrzí mě i odklad experimentálního FPSka Nightingale.

Vypadá to, že podzimní a zimní temné večery tak budou lemovány spíše novým God of War, které “ještě neodložili”. A těším se i na space horror Callisto Protocol. A když ani jedno z toho nevyjde podle plánu, bude tu vždy FIFA. Tak žádný strach a pevné nervy s kousáním hořkých odkladů vašich oblíbených her!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama