Q&Hrej - Které odklady vás nejvíce zasáhly?
i Zdroj: Warner Bros.
Q&Hrej Článek Q&Hrej - Které odklady vás nejvíce zasáhly?

Q&Hrej - Které odklady vás nejvíce zasáhly?

Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Jakub Fišer Radek Raudenský Tomáš Rosa

Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Jakub Fišer, Radek Raudenský, Tomáš Rosa

22. 8. 2022 13:00

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - CHCI DO NIGHT CITY 2. TOMÁŠ ROSA - VÍCE ČASU NA DOKONČENÍ VYDANÝCH HER 3. JAKUB FIŠER - ODKLAD 2 MĚSÍCE? TAK TO JE POHODA 4. TADEÁŠ PEPŘ - DALŠÍ ČEKÁNÍ NA DOPIS DO BRADAVIC 5. RADEK RAUDENSKÝ - VŠECHNO DOBRÝ

Posledních několik let bylo plných různorodých odkladů a tento rok nebyl ničím výjimečný. Spousta titulů, u nichž se vývojáři kasali jistým vydáním, se nakonec dočkala odkladu na příští rok. Které z nich nejvíce zasáhly naše redaktory?

Reklama

ALEŠ TIHLAŘÍK - CHCI DO NIGHT CITY

Osobně mě asi nejvíce mrzí neustálé odkládání dodatečného obsahu pro Cyberpunk 2077. Oficiálně sice žádné velké oznámení s trailerem nepřišlo, je však veřejným tajemstvím, že se na nějakém poctivém datadisku dělá. Ačkoliv původní hra nesedla každému (a bohužel ani každé platformě), já sám o návratu do Night City přemýšlím každých pár týdnů. Čas ani chuť na restart celého příběhu ovšem nemám a bezcílně bloudit po hezkém, leč dlouho kompletně vyzobaném městě, není úplně zábava. Dodatečný obsah bych tedy uvítal jako sůl, ale soudě dle (ne)komunikace vývojářů si na něj kvůli nekonečným problémům s vývojem ještě nějakou tu chvíli počkám.

Co se týče odkladů plných her, tam jsem nejvíce zaplakal po novém Stalkerovi, kde jsou ovšem důvody k odložení plně pochopitelné. Poněkud méně chápavý jsem však k asi pětaosmdesátému odkladu Hogwarts Legacy. Doby, kdy jsem hltal původní knihy o Harrym Potterovi, jsou sice nenávratně pryč, ale na open-world z Bradavic se prostě musí těšit každý odrostlý Potterhead, to je bez diskuse. S každým dalším odkladem u mě ovšem graduje skepse a těším se méně a méně.

Příliš skeptický na to, abych dychtivě trhal kalendář, jsem i u Test Drive Unlimited: Solar Crown – tam mě tedy odklad nezasáhl natolik, abych upadal do depresí. Obecně je mi však opravdu líto odkladu remaku Star Wars: KOTOR – a to za všechny z nás, které původní legendární KOTOR minul. O pokračující kletbě herních Hvězdných válek jsem už dříve lamentoval v Q&Hrej i hPodu – a pokud bych měl u nějakého z výše zmíněných titulů vyjádřit spíše naštvání než zklamání, byly by to určitě právě Star Wars. A to prosím říkám jako člověk, kterému tahle gigantická značka prakticky nic neříká…

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama