Q&Hrej - Jaké minihry se vám líbily nejvíce a které by si zasloužily samostatnou hru?
i Zdroj: EA
Q&Hrej Článek Q&Hrej - Jaké minihry se vám líbily nejvíce a které by si zasloužily samostatnou hru?

Q&Hrej - Jaké minihry se vám líbily nejvíce a které by si zasloužily samostatnou hru? | Kapitola 4

Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Radek Raudenský Petr Jan Berka

Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Radek Raudenský, Petr Jan Berka

15. 8. 2022 15:45

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - SPLENDID 2. PETR JAN BERKA - DALŠÍ GTA 3. TADEÁŠ PEPŘ - NOHEJBALISTÉ A ZLODĚJI 4. RADEK RAUDENSKÝ - ROLEPLAY V GTA

Hry ve hrách jsou často oblíbenou záležitostí obrovských tříáčkových her, které se tímto způsob snaží alespoň trochu okořenit svou hratelnost. Někdy jde o dost repetitivní záležitosti, jindy naopak o perfektně vymyšlené hříčky, které by z fleku mohly aspirovat na samostatné hry. Jaké to jsou?

Reklama

RADEK RAUDENSKÝ - ROLEPLAY V GTA

Zajímavá otázka, která by se sama dala považovat za takovou minihru – respektive já jí minihrou učiním. Protože miniher, které by si zasloužily vlastní hru a ještě jí nemají až tolik není. Co kdybychom se tak zamysleli co je vlastně minihra a jak doplňuje celkový požitek ze hry?

No nebudu chodit okolo horké kaše, hned se mi vybaví GTA. Miniher, tedy spíše „miniher“, které tato hra nabízí, je nepřeberné množství. Nebudu ani zmiňovat trojici hraní za policii-sanitku-taxi nebo sportovní utkání, nový díl nabízí třeba několik arkádových kabinetů s různými tituly, které se skutečně dají považovat za plnohodnotné minihry. Online režim obsahuje i celou řadu různých nemovitostí a “byznysů”, které vám vydělávají peníze, pokud se o ně staráte a děláte pro ně mise.

Avšak osobně mám rád i menší funkce, které celkově doplňují atmosféru hry. Pití alkoholu, oblékání se nebo třeba možnost doma ulehnout do gauče a koukat se na televizi, ve které běží různé bizarní show, to vše bylo součástí takového roleplaye v singleplayerové části, který jsem si čas od času užíval. 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama