Q&Hrej - Jaké minihry se vám líbily nejvíce a které by si zasloužily samostatnou hru?
i Zdroj: EA
Q&Hrej Článek Q&Hrej - Jaké minihry se vám líbily nejvíce a které by si zasloužily samostatnou hru?

Q&Hrej - Jaké minihry se vám líbily nejvíce a které by si zasloužily samostatnou hru? | Kapitola 2

Tadeáš Pepř Aleš Tihlařík Radek Raudenský Petr Jan Berka

Tadeáš Pepř, Aleš Tihlařík, Radek Raudenský, Petr Jan Berka

15. 8. 2022 15:45

Seznam kapitol

1. ALEŠ TIHLAŘÍK - SPLENDID 2. PETR JAN BERKA - DALŠÍ GTA 3. TADEÁŠ PEPŘ - NOHEJBALISTÉ A ZLODĚJI 4. RADEK RAUDENSKÝ - ROLEPLAY V GTA

Hry ve hrách jsou často oblíbenou záležitostí obrovských tříáčkových her, které se tímto způsob snaží alespoň trochu okořenit svou hratelnost. Někdy jde o dost repetitivní záležitosti, jindy naopak o perfektně vymyšlené hříčky, které by z fleku mohly aspirovat na samostatné hry. Jaké to jsou?

Reklama

PETR JAN BERKA - DALŠÍ GTA

Hned, když jsem si přečetl tuto otázku, se mi v hlavě vyrojily vzpomínky na výborné hazardní minihry v Zaklínačovi nebo Crash Bandicoot easter egg v Uncharted 4. Bohužel ani jeden ze zmíněných počinů by neuspěl v odpovědi, jelikož Crash Bandicoot již existuje a ona minihra byla spíše oslavou titulu, též hazardní hry jako takové nemám vůbec rád (pokud je hazard hlavní částí hry samozřejmě).

Další jasnou volbou, co se týče miniher, se zdá série GTA, ve které si často hráč zpříjemní svůj jistě nelegální průběh příběhem nějakou všeobecnou pomocí společnosti. V těchto aktivitách tedy můžete řídit sanitku, policejní auto či taxi a tím si alespoň trochu nasbíráte karmu kvůli dalšímu řádění. Nejde ale jen o rozvozy, v Los Santos a dalších městech v sérii máte možnost využívat tolik aktivit, že začínám přemýšlet, proč z toho někdo neudělal samostatnou hru.

Ono totiž nezní úplně špatně se jen tak flákat po městě, hrát golf s ostatními hráči, společně si zajít na jógu s tím otravným trenérem a poté si přidat do života trochu akce v pronásledování jiných nebezpečných lidí policejním autem. Samozřejmě byste tentokrát museli dávat pozor na předpisy a ostatní lidi na vozovce i mimo ni. Jen prosím tento námět nedávejte Rockstaru, sice by měl už s výše popsaným více obsahu než Red Dead Online, ale nestojím o další zklamání.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama