Herní dělo a exkluzivity na Netflixu, co má pro naše telefony připravený červenec?
i Zdroj: Hrej.cz
Immortality Článek Herní dělo a exkluzivity na Netflixu, co má pro naše telefony připravený červenec?

Herní dělo a exkluzivity na Netflixu, co má pro naše telefony připravený červenec? | Kapitola 3

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

1. 7. 2022 18:00

Seznam kapitol

1. Asus ROG Phone 6 2. Into the Breach a Netflix 3. Immortality

Červenec je každým rokem označován za tzv. Okurkový měsíc. Není se čemu divit, her vychází podstatně méně a díky tomu nás většinou čeká dohánění všeho, co jsme za ten rok nestihli. Ne, že by tomu tak nebylo i tento měsíc, některá data se však vyplatí označit v kalendáři.

Reklama

Immortality

Je hodně vzácné, že by byla hra vydána na Xbox, PC a zároveň i na telefony. Immortality od Sama Barlowa, zároveň tvůrce Her Story a Telling Lies, se právě 26. července takovou zvláštností stane. A máme se na co těšit, styl samotného tvůrce je vidět na první pohled. 

Jen málo titulů má totiž příběh složen z krátkých interaktivních videí, představující tři nevydané filmy ztracené Marissy Marcel. To spojte s autorovi blízkou pochmurnou atmosférou a máte zaděláno na jiný, přesto zajímavý zážitek. Ten na nás dýchá už z traileru.

U telefonu se, stejně jako u Into the Breach, jedná o exkluzivní titul pro Netflix, který si bohužel na telefonu bez předplatného nezahrajete. Zatím není jasné, jestli se jedná pouzr o časové výsadní postavení streamovacího giganta, či zda se Netflix stane další platformou, stejně, jako to známe u počítačových her.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama