Herní dělo a exkluzivity na Netflixu, co má pro naše telefony připravený červenec?
i Zdroj: Hrej.cz
Immortality Článek Herní dělo a exkluzivity na Netflixu, co má pro naše telefony připravený červenec?

Herní dělo a exkluzivity na Netflixu, co má pro naše telefony připravený červenec? | Kapitola 2

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

1. 7. 2022 18:00

Seznam kapitol

1. Asus ROG Phone 6 2. Into the Breach a Netflix 3. Immortality

Červenec je každým rokem označován za tzv. Okurkový měsíc. Není se čemu divit, her vychází podstatně méně a díky tomu nás většinou čeká dohánění všeho, co jsme za ten rok nestihli. Ne, že by tomu tak nebylo i tento měsíc, některá data se však vyplatí označit v kalendáři.

Reklama

Into the Breach a Netflix

Byť se Netflix začíná v posledních týdnech propadat mezi svou streamovací konkurencí, je vidět, že s jeho poslední novinkou, Netflix Games, to myslí opravdu vážně. Stejně, jako třeba Epic Games na počítačové platformě, se snaží Netflix získat uživatele prostřednictvím exkluzivit na své platformě. 

Herní dělo a exkluzivity na Netflixu, co má pro naše telefony připravený červenec?
i Zdroj: Steam / Into the Breach

Jednou z nich je i Indie strategie Into the Breach od studia Subset Games, které se proslavilo vesmírným FTL: Faster Than Light. Hra již byla od roku 2018 na Steamu a lze tedy vidět určitý trend u indie studíí v přesunu jejich her i na mobilní platformu. Into the Breach je tahovka, kde bude vaším úkolem ochránit dané území před mimozemskou invazí. Koncept je to vcelku jednoduchý, ale studio si s ním dokázalo natolik pohrát natolik, že si hra vysloužila vysoká hodnocení mezi hráči i novináři. Úspěch titul zaznamenal taky díky obrovským možnostem, jaké se hráči v plnění úkolů nabízí. To již známe z FTL.

Nyní se Into the Breach dostává na telefony, a právě Netflix bude jedinou platformou, kde jej bude možné 19. července hrát.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama