Od legendární RPG až ke kačeru Donaldovi, co má pro naše telefony připravený červen?
i Zdroj: Vlastní
Témata Diablo Immortal Článek Od legendární RPG až ke kačeru Donaldovi, co má pro naše telefony připravený červen?

Od legendární RPG až ke kačeru Donaldovi, co má pro naše telefony připravený červen?

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

1. 6. 2022 14:50

Seznam kapitol

1. Diablo Immortal 2. Arida: Backland’s Awakening 3. Disney Mirrorverse

Za poslední rok jsme byli nejednou překvapení z pozornosti, kterou začaly herní společnosti ubírat na mobilní telefony. Aby ne, procesory se vyvíjí rychle a Jetpack Joyride již není nejkrásnější hrou, kterou si můžeme zahrát. Tituly jako Genshin Impact, Call of Duty či Vainglory by mohly z fleku graficky konkurovat pár let starým hrám na PC. Vznikají tedy nové možnosti a nebylo by moudré jich nevyužít. Červen tuto myšlenku jasně podporuje, jelikož máme v kalendáři tituly, kvůli kterým ten den volna možná bude třeba.

Reklama

DIABLO IMMORTAL

Měsíc odstartuje trochu kontroverzní, přesto velice zajímavý titul od studia Blizzard Entertainment. Příběh tohoto akčního RPG, kde se budete muset probojovávat hordami nepřátel, zatímco šmejdíte po lepším vybavení, abyste následně šli proti větší a strašidelnější hordě, se odehrává mezi druhým a třetím dílem. Celá hra spoléhá na masivnější zapojení hráčů, takže můžeme očekávat spíše MMORPG. 

Byť se přístup trochu liší od klasických dílů, úplně špatně nezní. Můžeme se těšit na rozsáhlý herní svět s možnostmi prozkoumat každou malou skulinku, velké souboje s bossy i chytlavý, ale ponurý příběh. Hra vyjde 2. června na Android a iOS. Zároveň, pokud nemáte telefony, nemusíte se strachovat, jelikož v ten samý den se budete moci připojit na otevřenou betu na PC.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama