Tencent trailerem představuje svého mobilního Avatara, Reckoning vypadá velmi ambiciózně
i Zdroj: Tisková zpráva
Mobilní hraní Novinka Tencent trailerem představuje svého mobilního Avatara, Reckoning vypadá velmi ambiciózně

Tencent trailerem představuje svého mobilního Avatara, Reckoning vypadá velmi ambiciózně

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 6. 2022 16:22

Zatímco svět vysokorozpočtových mobilních titulů v posledních týdnech ovládá Blizzard se svým Diablo Immortal, o slovo se začíná hlásit Tencent s licencovaným RPG Avatar: Reckoning. To prezentuje ve velkolepém traileru.

Reklama

  • Avatar: Reckoning se ukazuje v traileru
  • Mobilní RPG by mělo být nabité obsahem

Projekt studia Archosaur Games by měl vyjít během příštího roku, a fanoušci se rozhodně mají na co těšit. Z traileru hra působí jako mezikrok na cestě k titulům ve stylu klasické AAA produkce, i když graficky samozřejmě hra nedosahuje kvalit současných titulů hlavních platforem.

Licence samozřejmě na obrazovku přináší avatary, Na’vi, invazivní lidskou armádu i podivuhodnou faunu a flóru planety Pandora. Autoři slibují zábavnou hratelnost third-person střílečky s propracovanými herními mechanismy. Diváci a herní fanoušci se nicméně především zajímají o to, jak to vlastně bude s monetizací a mikrotransakcemi. Ty jsou totiž u mobilní produkce tradičně velmi agresivní a právě kvůli nim se tak intenzivně diskutuje o zpracování posledního Diabla. Někteří komentující na YouTube si také posteskli, že by koncept Reckoning mnohem více slušel klasickým počítačům a konzolím.

Ubisoft odhalil Avatar: Frontiers of Pandora. Příběh nás zavede na unikátní část Pandory
i Zdroj: Hrej.cz

Ubisoft odhalil Avatar: Frontiers of Pandora. Příběh nás zavede na unikátní část Pandory

Avatar: The Game nebylo úplně špatné herní zpracování filmu. Nešlo o excelentní hru, fanoušky univerza ale dokázalo vcelku…

12. 6. 2021 22:33

Tam se nicméně také značka opět chystá, konkrétně v podobě Avatar: Frontiers of Pandora od Ubisoftu, které by měly vyjít ještě letos. Doprovodí tak prosincový druhý film.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama