Tvůrci Diablo Immortal ukazují dechberoucí záběry ze svého nového survival hororu pro mobily
i Zdroj: NetEase
Mobilní hraní Once Human Novinka Tvůrci Diablo Immortal ukazují dechberoucí záběry ze svého nového survival hororu pro mobily

Tvůrci Diablo Immortal ukazují dechberoucí záběry ze svého nového survival hororu pro mobily

Jakub Fišer

Jakub Fišer

14. 6. 2022 10:20

O videohře s tematikou survival hororu od vývojářů z NetEase jsme již informovali. Jmenuje se Once Human a představila se podivným trailerem s dystopickou post-apo atmosférou. Nyní máme k dispozici první 2 minuty záběrů a také kopu nových informací.

Reklama

  • Once (Be) Human o sobě dává znovu vědět novým trailerem
  • Ukazuje v něm boj s obřími nepřáteli a svět prorostlý podivnou mutací
  • Stále jsme se však nedozvěděli datum vydání

Podle nového traileru se bude Once Human (předtím se mluvilo také o variantě “Once Be Human”) odehrávat v našem světě, zřejmě tedy na planetě Zemi, ale něco je jinak. Lidstvo se dalo na ústup a po světě se prohání zmutované či mimozemské obludy z jiné dimenze.

Nejdivnější hra pro telefony? Once Be Human láká na nevšední survival zážitek
i Zdroj: NetEase / Twitter @OnceBeHuman

Nejdivnější hra pro telefony? Once Be Human láká na nevšední survival zážitek

Studio NetEase má na kontě oblíbené mobilní tituly, jako třeba battle-royale Knives Out nebo připravovanou karetní pecku…

23. 5. 2022 12:30

Přímo v traileru vidíme hybridy sirény a harpie, čtyřnohé stromové monstrum, příšeru připomínající biblického Leviatana, obrovského pavouka a další gigantické nestvůry, vypadající jako bossové z her od FromSoftware. V ukázce se však objevují i nepřátelé z řad nezmutovaných lidí. Daleko víc než cokoliv jiného připomíná chronotop díla film Anihilace režiséra Alexe Garlanda.

Vývojáři k titulu dále uvádí, že hrát půjde ve skupině (co-op), případně o samotě a v otevřeném světě rozděleném na několik částí bude za úkol sbírat materiály, vylepšovat svoje vybavení a zkrátka přežít. Ačkoliv tvůrci deklarují, že záběry v traileru nejsou přímo ze hry, pokud bude audiovizuální stránka vypadat alespoň částečně takto, nezlobili bychom se.

Once Human zatím ale stále nedostal datum vydání, nezmiňuje se o něm ani již několikrát připomínaná ukázka. Jediné, co víme, že NetEase právě v těchto dnech spouští předregistraci, a to na všechny v budoucnu dostupné platformy: Android, iOS/iPadOS a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama