Hardware League of Legends Článek Ukázka limitované edice League of Legends | Logitech

Ukázka limitované edice League of Legends | Logitech | Kapitola 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 12. 2021 21:52

Seznam kapitol

1. LOGITECH G PRO X 2. LOGITECH G PRO 3. LOGITECH G840, ZÁVĚR

Letošní recenzování hardwaru zakončíme jednou stylovkou, se kterou se vytáhl výrobce Logitech. Ten si tento rok vytvořil vazbu se studiem Riot Games, díky čemuž letos vytáhlo speciální hardwarovou sadu inspirovanou digitální kapelou K/DA. Ta se hned po vydání okamžitě vyprodala a zájem o ní je stále obrovský. Není tak divu, že spolupráce pokračuje dál, tentokrát už rovnou na samotné League of Legends. Jednotlivé produkty jsme na našem webu už recenzovali, celou sadu si tak projedeme trochu rychleji a soustředíme se především na design těchto stylových produktů.

Reklama

LOGITECH G PRO

Dalším kouskem, který zamířil pod pero designerů, je klávesnice Logitech G PRO. Ta se objevila taktéž v setu K/DA, tudíž obě strany věděly, s čím mohou pracovat. Design se opět přenesl na klávesnici v podobě plastové nadstavby, jenž je vyvedena v bledě modré barvě a různé ovládací prvky zdobí zlatavé symboly – konkrétně je najdeme u šipek a dvojice horních tlačítek pro speciální mód a intenzity osvětlení. Její nevýhodou je ale lehce zvláštní zapuštění sluchátek do konstrukce klávesnice.

Recenze setu Logitech K/DA
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze setu Logitech K/DA

Logitech se spojuje s populární MOBA hrou.

30. 3. 2021 21:00

Upřímně si myslím, že se s klávesnicí dalo vyhrát o něco více, a to i třeba v rámci kláves. K/DA edice měla velice povedený design, který se táhnul přes celou klávesnici, tady se Logitech dle mého držel až moc při zemi – je ale nutné říct, že pokud si pořídíte celou sadu, je klávesnice tím posledním kouskem modravé skládačky, která je sice na povrchu chudší, zase vám na stole vykouzlí duhové osvětlení skrze RGB osvětlení. A osobně mě neskutečně těší dominantní logo League of Legends.

Ukázka limitované edice League of Legends | Logitech
i Zdroj: Hrej.cz

Po technické stránce se od K/DA sady nic nezměnilo. Pod klávesami se skrývají vlastní hnědé spínače, které mi jsou osobně o něco příjemnější, než konkurence – možná i kvůli menšímu odporu. RGB diody jsou dost silné a výrazné, vše lze upravit v dedikované aplikaci. Suma sumárum je G PRO kvalitním kouskem, za který se případný zákazník rozhodně nemusí stydět, osobně bych ale přidal na designových prvcích. Cena je stejná jako u sluchátek, tedy 3 500 korun.

Ukázka limitované edice League of Legends | Logitech
i Zdroj: Hrej.cz
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama