Hardware League of Legends Článek Ukázka limitované edice League of Legends | Logitech

Ukázka limitované edice League of Legends | Logitech

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 12. 2021 21:52

Seznam kapitol

1. LOGITECH G PRO X 2. LOGITECH G PRO 3. LOGITECH G840, ZÁVĚR

Letošní recenzování hardwaru zakončíme jednou stylovkou, se kterou se vytáhl výrobce Logitech. Ten si tento rok vytvořil vazbu se studiem Riot Games, díky čemuž letos vytáhlo speciální hardwarovou sadu inspirovanou digitální kapelou K/DA. Ta se hned po vydání okamžitě vyprodala a zájem o ní je stále obrovský. Není tak divu, že spolupráce pokračuje dál, tentokrát už rovnou na samotné League of Legends. Jednotlivé produkty jsme na našem webu už recenzovali, celou sadu si tak projedeme trochu rychleji a soustředíme se především na design těchto stylových produktů.

Reklama

Logitech G PRO X

Tato sluchátka jsme si zde už jednou recenzovali, v tehdejší recenzi jsem si je nevzal na paškál já, nýbrž Aleš Tihlařík, který chválou rozhodně nešetřil. Ke zvuku se ještě dostaneme a porovnáme si, jak na něj pohlížím já a jak Aleš – teď se ale s touto edicí vrhnu na to hlavní, a to je vzhled.

Recenze Logitech G Pro X, herního headsetu, kterému k dokonalosti chybí opravdu málo
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Logitech G Pro X, herního headsetu, kterému k dokonalosti chybí opravdu málo

Jako celoživotnímu geekovi mi za rok projou pod rukama desítky zajímavých hardwarových produktů. Ať už se ale bavíme o…

2. 7. 2021 19:25
4

Ten se dámy a pánové vyvedl na jedničku. Začneme u samotné krabice, která je pro fanoušky League of Legends skvělá. Je škoda, že prvotní obal je z měkkého kartonu, její potisk je ale skvělý. Když se dostaneme dovnitř, čeká na nás klasická salva mnoha příslušenství, jako tomu už u G PRO X je zvykem. Kromě USB zvukové karty tu je dvojice kabelů, rozdvojky na jack pro mikrofon a zvuk, náhradní náušníky a nakonec i odnímatelný mikrofon. Všechnu tuto krásu můžete zabalit do textilní tašky se speciálním potiskem symbolizující spolupráci mezi League of Legends a Logitech.

Ukázka limitované edice League of Legends | Logitech
i Zdroj: Hrej.cz

Když přejdeme k samotnému vzhledu, je dobré poznamenat, že ona spolupráce a potisk je takovým kompromisem mezi League of Legends a Arcane – dle mého se obě strany snažily zaujmout i ty, kteří větší lásku věnují právě seriálu z prostředí Runettery. Vzhledem k tomu, že se Arcane odehrává v technologicky vyspělém městě Piltover, je celý design koncipován v Hextech stylu.

Začíná to u modré barvy, která je lehce vybledlá, avšak právě to je typické zbarvení pokročilé oblasti světa League of Legends. Ta je pak doplněna zlatavou barvou, do které je vyvedena nejen kovová kostra, ale také symboly na náhlavním mostě či logo Logitechu a League of Legends na náušnících. Trešničkou na dortu je další nápis LoL | Logitech na horní straně mostu.

Ukázka limitované edice League of Legends | Logitech
i Zdroj: Hrej.cz

Naprosto upřímně, jakožto dlouholetého hráče League of Legends, se mi sluchátka opravdu moc líbí, a to i vzhledem k tomu, že celá sada je tvořena jak pro hráče této hry, tak ty, kteří se ponořili do animovaného světa Arcane. 

Ve zvukovém pojetí z větší části souhlasím s recenzí Aleše, kde dojmy velice hezky shrnul. Sluchátkům chybí silnější basy, podání je ale jinak čisté a vyvážené, dle mého vhodné pro všechny žánry, i když jsem je testoval zejména na elektronické hudbě. V rámci her si taktéž není na co stěžovat, podání herního ozvučení je opět na dobré úrovni a Logitech zvládl přinést dobrý přehled o dění ve hře.

Ukázka limitované edice League of Legends | Logitech
i Zdroj: Hrej.cz

Jak jsem již zmiňoval, více informací se můžete dozvědět v Alešově recenzi. Jediným problémem této speciálně akce je, že Logitech prodává sluchátka za původní prodejní cenu – ta je stanovena na necelých 3 500 korun, zatímco základní edice vás na czc.cz vyjde o tisícovku levněji, a to zejména díky tomu, že model jako takový je v prodeji už delší dobu. Pro tento vzhled si ale fanoušci League of Legends zcela jistě najdou mnoho argumentů, proč neváhat.

Ukázka limitované edice League of Legends | Logitech
i Zdroj: Hrej.cz
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama