Hardware League of Legends Článek Ukázka limitované edice League of Legends | Logitech

Ukázka limitované edice League of Legends | Logitech | Kapitola 3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 12. 2021 21:52

Seznam kapitol

1. LOGITECH G PRO X 2. LOGITECH G PRO 3. LOGITECH G840, ZÁVĚR

Letošní recenzování hardwaru zakončíme jednou stylovkou, se kterou se vytáhl výrobce Logitech. Ten si tento rok vytvořil vazbu se studiem Riot Games, díky čemuž letos vytáhlo speciální hardwarovou sadu inspirovanou digitální kapelou K/DA. Ta se hned po vydání okamžitě vyprodala a zájem o ní je stále obrovský. Není tak divu, že spolupráce pokračuje dál, tentokrát už rovnou na samotné League of Legends. Jednotlivé produkty jsme na našem webu už recenzovali, celou sadu si tak projedeme trochu rychleji a soustředíme se především na design těchto stylových produktů.

Reklama

LOGITECH G840

Celou League of Legends edici doplňuje kromě podložky i speciální myška, tu ale bohužel české zastoupení Logitechu nemělo k dispozici – my se ale spokojíme i s dle mého nejhezčím a také posledním kouskem této edice, což je masivní XL podložka G840, která, na rozdíl od zbytku, potěší především hráče, než diváky.

Ukázka limitované edice League of Legends | Logitech
i Zdroj: Hrej.cz

Na natisklém obrázku je totiž vyzobrazena aréna, ve které celá tato mašinérie začala a díky které se nyní po světě prohání několik her i seriál ze světa Runettery. Summoner’s Rift, neboli Vyvolávačův žleb, tu má přidané detaily navíc a působí opravdu pompézně. Celý obraz pak ohraničuje zlatý pruh, třešničkou na dortu je logo League of Legends | Logitech. Já vím, pro nezaujaté jde o nějaký generický obrázek, z pohledu hráče LoLka se tohle ale opravdu vyvedlo.

Ukázka limitované edice League of Legends | Logitech
i Zdroj: Hrej.cz

Samozřejmě za podložku nedáte málo peněz a je ale faktem, že jenom potisk by to nezachránil. Vrchní část je z kluzkého textilu a myška na něm pěkně klouže – což může a nemusí být dobře. Mně to ale vyhovuje, velkou výhodou je pak velikost, která se zastavila na masivních 90 x 40 centimetrů. Cena je necelých 1 400 korun.

ZÁVĚR

Pro nezasvěcené hráče či zákazníky se může zdát tato sada jako předražená a zbytečná. Jako fanoušek League of Legends jsem si ale sadu chtěl nejen vyzkoušet, ale také jí ukázat a dát vědět o tom, že něco takového existuje. Spíše než recenzi jsem se tak soustředil hlavně na vzhled, který je zkrátka fenomenální. Jediným problémem je dostupnost, kompletní sada je dostupná jen přes oficiální Logitech stránky.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama