Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown Recenze Recenze - Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown je návratem krále v té nejlepší formě

Recenze - Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown je návratem krále v té nejlepší formě | Kapitola 3

Martin Synek

Martin Synek

9. 6. 2021 15:15 2

Seznam kapitol

1. NÁVRAT KRÁLE 2. PLYNULOST NADEVŠE 3. NUTNO VYZKOUŠET

Žánr bojovek už léta okupuje uzavřená společnost vážených značek, mezi které je téměř nemožné proniknout. Navíc se historicky vrací i ty, které fanoušky nechaly dlouho čekat na pokračování. Specifickým příkladem je Virtua Fighter.

Reklama

PRO VŠECHNY!

Staronový Virtua Fighter doporučuji všem bez rozdílu ve zkušenostech. Pro nováčky je perfektně uchopitelný a přináší pocit rychlosti a plynulosti soubojů. V rukách zkušeného matadora se promění v tanec, který snese srovnání s těmi nejlepšími hrami žánru. Absenci singleplayerových módů nelze brát jako vážnější vadu na kráse, protože titul cílí na jasně definovanou skupinu bojovníků, kteří tráví většinu času souboji v tvrdém online prostředí, které funguje napropsto výborně. 

-
i Zdroj: Hrej.cz
-

Nyní navíc máte jedinečnou šanci si hru zahrát v rámci PS Plus zcela zdarma a výtečně se u ní bavit. Přeci jen jde o bojovku, která ve své době sklidila velký úspěch a početná základna fanoušků se stále těší na nový číslovaný díl. A tenhle pátý, ultimátní, snad zajistí, aby se čekání zase o fous zkrátilo. Vítej zpět králi, dlouho jsi mi chyběl.  Vy ostatní, bojovkově pozitivní, si honem hru stáhněte a zahrajte. Garantuji, že vás bude bavit.

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown
PlayStation PlayStation 4

Verdikt

Špička žánru, která přináší léty prověřený soubojový systém a je zábavná jak pro novice, tak i pro zkušené matadory. Pro členy PS Plus je navíc zcela zdarma. A to se vyplatí!

Co se nám líbí a nelíbí?

Vyladěný soubojový systém
Maximálně plynulá hratelnost
Vybalancované postavy
Perfektní online
Slabší grafika
Minimum obsahu pro offline hraní
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama