The Dark Pictures Anthology: Devil in Me Recenze Recenze Dark Pictures Anthology: Devil in Me, závěru sezóny jak se sluší a patří

Recenze Dark Pictures Anthology: Devil in Me, závěru sezóny jak se sluší a patří

Lukáš Černohorský

Lukáš Černohorský

30. 11. 2022 17:20

Seznam kapitol

1. STRACHY Z CHICAGA 2. TEĎ TU O KARKULCE 3. ZAHRAJ MI

Jmenuji se Holmes. Henry Howard Holmes. Žiji v Chicagu a právě jsem si otevřel hotel. Jste srdečně zváni. Všichni. A řekněte to i svým známým! Přivítám ve svém hotelu královsky všechny, kdo dorazí. O to už se postarám!

Reklama

Rok se s rokem sešel a i když už je po Halloweenu (a tudíž strašení vystřídal vánoční shon), tak nám tvůrci ze Supermassive Games přinesli další hororový příběh ze ságy Dark Pictures Anthology. A ne ledajaký. Tento uzavírá jednu sérii a my se po dohrání můžeme těšit na sérii další. Ale to předbíhám… pojďte se nejdřív podívat do hotelu, kam nás pan Holmes pozval. 


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

  • Doporučená cena: 899 kč
  • Základní herní doba: 7-9 hodin
  • Česká lokalizace: Ne
  • Coop: Ano, gaučový i online

Ocitáme se na konci 19. století kdy novopečený manželský pár tráví líbánky v Chicagu. Jakmile se ocitnou v ústředním hotelu, přivítá je milý majitel s buřinkou a bujným knírem. Ovšem krátce po ubytování a laškování s polštáři zjišťují, že se namočili do velké bryndy. Hotel se vzápětí mění na Murder House a už není cesty ven. 

Následně se dostáváme zpět do 21.století, kdy skupina investigativních novinářů točí dokument o prvním sériovém vrahovi. Ovšem tým je poněkud rozhádaný a nelíbí se mu, jakým směrem se snímek udává. Trn z paty tvůrcům vytrhne tajemný telefonát záhadného sběratele, který je zve na víkend na osamělý soukromý ostrov, kde vybudoval repliku Holmesova domu (cítíte také ve vzduchu Jurský Park?). A jak už to v béčkových hororech bývá, nitka osudu umí být pěkná mrcha a výlet za slávou a skvělým dokumentem se rychle zhroutí. Replika Holmesova domu se totiž ukáže být až příliš věrnou kopií. 

To vám ostatně prozradil i trailer, a já bych víc říkat nechtěl i kdybych měl na zmíněný výlet vyrazit taky. Čím méně o příběhu víte, tím lépe pro vás. 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama