Recenze Cooler Master MM731, malé a lehké myšky pro specifické uživatele
i Zdroj: Hrej.cz
Hardware Článek Recenze Cooler Master MM731, malé a lehké myšky pro specifické uživatele

Recenze Cooler Master MM731, malé a lehké myšky pro specifické uživatele | Kapitola 3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 11. 2021 11:07

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. POUŽÍVÁNÍ 3. SOFTWARE, ZÁVĚR

Výrobce Cooler Master budete znát spíše z jiných odvětví, než jsou právě herní periferie. Velice známé jsou počítačové skříně či větráky a chlazení. Značka ale vstoupila i do pole příslušenství a s pomocí honeycomb, tedy děrovaného designu, si chvíli držela i titul nejlehčích myší na světě. V současné době je tento trh už pořádně nasycený, Cooler Master ale své ambice stát je jedním z leaderů neskrývá a vydává tak další ultra lehkou bezdrátovou myš Cooler Master MM731, kterou si dnes otestujeme.

Reklama

SOFTWARE

Nebyla by to pořádná herní periferie, pokud by k sobě neměla přibalen i dedikovaný software. V případe Cooler Master jde o program MasterPlus, který se opět snaží být více než jen přídavkem pro úpravu barev. MasterPlus ukáže teploty procesoru i grafické karty, jejich zatížení a dovolí vám upravit osvětlení počítače.

Recenze Cooler Master MM731, malé a lehké myšky pro specifické uživatele
i Zdroj: Hrej.cz

U myši můžete očekávat klasické nastavení, tedy dobu pro režim spánku, citlivost, osvětlení, naprogramování tlačítek i načtení profilů. 

ZÁVĚR

Musím říct, že se mi MM731 líbí. Je lehká, bezdrátová, skvěle sedí do ruky a obecně se prostě velice dobře používá. Jediným problémem tak může být cena – ta je doporučena na 97 euro, tedy přibližně 2500 korun. To je na myš podobného ražení docela dost a jsme u stejného problému, jako u Corsair Sabre Pro Wireless, tedy že konkurence je dost velká. MM731 má ale výhodu ve své velikosti, jelikož ti, kteří preferují menší velikost, zamíří právě sem. V ostatních případech jde silně o preference uživatele, jelikož tento kousek je plnohodnotnou konkurencí. 

Recenze Cooler Master MM731, malé a lehké myšky pro specifické uživatele
i Zdroj: Hrej.cz
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama