Q&Hrej - Co plánujete hrát během letního herního sucha?
i Zdroj: Nintendo
Q&Hrej Článek Q&Hrej - Co plánujete hrát během letního herního sucha?

Q&Hrej - Co plánujete hrát během letního herního sucha? | Kapitola 6

Martin Synek Patrik JeIínek Tadeáš Pepř Radek Raudenský Tomáš Rosa Petr Jan Berka

Martin Synek, Patrik JeIínek, Tadeáš Pepř, Radek Raudenský, Tomáš Rosa, Petr Jan Berka

27. 6. 2022 17:30

Seznam kapitol

1. MARTIN SYNEK - RATOLESTI A FORTNITE 2. PETR JAN BERKA - EMPIRE BAY 3. TOMÁŠ ROSA - CESTA PŘES ZAMRZLÉ HORY DO VLHKÉ DŽUNGLE 4. PATRIK JELÍNEK - VESMÍRNOU ODYSEOU PROTI HERNÍMU SUCHU 5. TADEÁŠ PEPŘ - KONEČNĚ ČAS NA FIFU 6. RADEK RAUDENSKÝ - KAŽDÝ ROK JINAK

Herní sucho naplno propuklo a kanály nových her jsou naprosto vysušené. Okurky krásně rostou a někteří z vás možná marně hledají záchranu na večerní nudu. Co hrají naši redaktoři během herního sucha?

Reklama

RADEK RAUDENSKÝ - KAŽDÝ ROK JINAK

Musím říct, že zatímco za normálních okolností, tedy během školního roku, se moje skladba her prakticky nemění, během prázdnin naopak vyrážím společně se svojí skupinou okusovat “nové” kousky herního průmyslu. Nové nemusí nutně znamenat nedávno vydané, ale zkrátka pro nás netypické. 

V minulém roce jsme takhle vyzkoušeli Guild Wars 2, které jsme během chvíle i dohráli a jen tak polehoučku zkoušeli další MMORPG, nakonec jsme se ale opět uchýlili k rakovinotvornému League of Legends. Letos zatím pořádně nevím, kam nás cesty zavedou, už teď jsme se ale netypicky shodli na vyzkoušení nových misí v Red Dead Online.

Mě ale od nudy v tomto létě brání další věc, a to Nintendo Switch společně se Steam Deckem. Obě konzole mám teď doma na vyzkoušení a musím říct, že takovou kombinaci bych si nechal líbit. Na Steam Decku si zahraju různorodé hry které můj Steam nabízí, Switch mě ale rozhodně překvapil Zeldou, ale především skvělou podporou hraní s kamarády, s nimiž sem si neskutečně užil hraní Overcooked 2 nebo Just Dance. Jo a taky sem si koupil FIFU…

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama