Q&Hrej - Co plánujete hrát během letního herního sucha?
i Zdroj: Nintendo
Q&Hrej Článek Q&Hrej - Co plánujete hrát během letního herního sucha?

Q&Hrej - Co plánujete hrát během letního herního sucha? | Kapitola 3

Martin Synek Patrik JeIínek Tadeáš Pepř Radek Raudenský Tomáš Rosa Petr Jan Berka

Martin Synek, Patrik JeIínek, Tadeáš Pepř, Radek Raudenský, Tomáš Rosa, Petr Jan Berka

27. 6. 2022 17:30

Seznam kapitol

1. MARTIN SYNEK - RATOLESTI A FORTNITE 2. PETR JAN BERKA - EMPIRE BAY 3. TOMÁŠ ROSA - CESTA PŘES ZAMRZLÉ HORY DO VLHKÉ DŽUNGLE 4. PATRIK JELÍNEK - VESMÍRNOU ODYSEOU PROTI HERNÍMU SUCHU 5. TADEÁŠ PEPŘ - KONEČNĚ ČAS NA FIFU 6. RADEK RAUDENSKÝ - KAŽDÝ ROK JINAK

Herní sucho naplno propuklo a kanály nových her jsou naprosto vysušené. Okurky krásně rostou a někteří z vás možná marně hledají záchranu na večerní nudu. Co hrají naši redaktoři během herního sucha?

Reklama

TOMÁŠ ROSA - CESTA PŘES ZAMRZLÉ HORY DO VLHKÉ DŽUNGLE

Nemám žádnou hru, ke které bych se vracel v nějakém určitém období. Když si chci něco zahrát znovu, tak si to spustím podle chuti a nálady. Ale co plánuji hrát během letních dní? Pohodlně usedám do křesla, otevírám šuplík a vytahuji z něj nechutně tlustý backlog. Tak odkud to vezmeme? Začátek, střed nebo konec?

Tak tedy od začátku. Mám už nějaký pátek rozehraný Skyrim. Tentokrát jsem si dal za cíl jej dohrát se splněním fakt všeho, co půjde. No… teď když to tak po sobě čtu, tak mi došlo, že na to mi ani léto nebude stačit. Tak, co dál… Viděl bych to na občasný relax u Planet Zoo. Na cestu do skutečné zoo s malou je ještě brzy, tak si ty zvířátka vykompenzuju v mé vysněné zahradě. Ta teda není moc hezká, protože na rozdíl od komunity nejsem tak zdatný kutil, a ani nemám příliš času si s tím tak pohrát, ale rozmanitost zvířecích druhů mi to vynahrazuje. A chtělo by to i nějaké to retro (Skyrim ještě není retro!), takže bych to viděl na objevování špičatých záhad s Larou Croft. Jo, a taky jsem si po dlouhé době zase zahrál Empire: Total War, protože v dnešní době neexistuje žádná povedená strategie s koloniálního období. Kdyby se náhodou tento článek zatoulal k vývojářům, tak to můžete brát jako inspiraci.

A pak tu mám typickou rotaci - odjezdit si sezonu ve Forze a odehrát dva zápasy ve FIFA. A vlastně dohrát Marvel’s Avengers, kteří jsou nejnudnější hrou se superhrdiny, co jsem kdy hrál. (Po tomto si už u Tadeáše ani neškrtnu) Ale musím to dokončit, jen abych mohl plnohodnotně nadávat.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama