Q&Hrej - Co plánujete hrát během letního herního sucha?
i Zdroj: Nintendo
Q&Hrej Článek Q&Hrej - Co plánujete hrát během letního herního sucha?

Q&Hrej - Co plánujete hrát během letního herního sucha? | Kapitola 5

Martin Synek Patrik JeIínek Tadeáš Pepř Radek Raudenský Tomáš Rosa Petr Jan Berka

Martin Synek, Patrik JeIínek, Tadeáš Pepř, Radek Raudenský, Tomáš Rosa, Petr Jan Berka

27. 6. 2022 17:30

Seznam kapitol

1. MARTIN SYNEK - RATOLESTI A FORTNITE 2. PETR JAN BERKA - EMPIRE BAY 3. TOMÁŠ ROSA - CESTA PŘES ZAMRZLÉ HORY DO VLHKÉ DŽUNGLE 4. PATRIK JELÍNEK - VESMÍRNOU ODYSEOU PROTI HERNÍMU SUCHU 5. TADEÁŠ PEPŘ - KONEČNĚ ČAS NA FIFU 6. RADEK RAUDENSKÝ - KAŽDÝ ROK JINAK

Herní sucho naplno propuklo a kanály nových her jsou naprosto vysušené. Okurky krásně rostou a někteří z vás možná marně hledají záchranu na večerní nudu. Co hrají naši redaktoři během herního sucha?

Reklama

TADEÁŠ PEPŘ - KONEČNĚ ČAS NA FIFU

Letošek je sice suchý prakticky celý, což ostatně v podstatě platí i pro dva předchozí roky, léto je ale i tak přece jen ještě o něco smutnějším a prázdnějším obdobím. Má to ale své výhody, třeba přijde čas vrátit se k nekonečným hrám, které zatím moc prostoru nedostávaly. Ideálním příkladem je virtuální fotbal, těsně před létem už je totiž nová FIFA tak akorát stará, technicky o něco dotaženější, nemění se, a především si ji nemusím kupovat. Prostě se ve vaultu EA Play vrátím k tradičně odstartované kariéře z původního desetihodinového trialu, rekreačně si zahraju, a na podzim zase odcházející ročník definitivně pohřbím. 

Obecně pak v mém případě léto patří sportům. Pravidelně se vracím k MLB The Show, čas od času vyzkouším sezónu v NHL, bavím se u nějakého nového (zpravidla příšerného) tenisu, dříve jsme s kolegou Fišerem trávili horká léta zápolením v Top Spin 4. Zlý jazyk by mohl namítnout, že bych měl raději vyrazit ven a věnovat se spíše sportu skutečnému…

Přijít s něčím třeskutě originálním je dost obtížné, zmínit ale můžu třeba aktuální ročníky Formulí 1. Ty mám díky vydání těsně před prázdninami spojené především s nesnesitelným vedrem, které je v kombinaci s křeslem, volantem a pilováním setinek na jednotlivých okruzích jednoduchým receptem na nechutně propocené odpoledne u monitoru. Efjedničky tak u mě získávají titul nejvíce nehygienického zážitku.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama