Q&Hrej - Co plánujete hrát během letního herního sucha?
i Zdroj: Nintendo
Q&Hrej Článek Q&Hrej - Co plánujete hrát během letního herního sucha?

Q&Hrej - Co plánujete hrát během letního herního sucha?

Martin Synek Patrik JeIínek Tadeáš Pepř Radek Raudenský Tomáš Rosa Petr Jan Berka

Martin Synek, Patrik JeIínek, Tadeáš Pepř, Radek Raudenský, Tomáš Rosa, Petr Jan Berka

27. 6. 2022 17:30

Seznam kapitol

1. MARTIN SYNEK - RATOLESTI A FORTNITE 2. PETR JAN BERKA - EMPIRE BAY 3. TOMÁŠ ROSA - CESTA PŘES ZAMRZLÉ HORY DO VLHKÉ DŽUNGLE 4. PATRIK JELÍNEK - VESMÍRNOU ODYSEOU PROTI HERNÍMU SUCHU 5. TADEÁŠ PEPŘ - KONEČNĚ ČAS NA FIFU 6. RADEK RAUDENSKÝ - KAŽDÝ ROK JINAK

Herní sucho naplno propuklo a kanály nových her jsou naprosto vysušené. Okurky krásně rostou a někteří z vás možná marně hledají záchranu na večerní nudu. Co hrají naši redaktoři během herního sucha?

Reklama

MARTIN SYNEK - RATOLESTI A FORTNITE

Letní herní sucho mi vždycky tak nějak hrálo do karet. Přece jenom bylo nutné se věnovat i jiným věcem, než sezením u monitoru nebo televize. Navíc jsem otcem od rodiny na plný úvazek, tudíž je nutné mé milé ratolesti sem tam i splnit některé z jejich letních přání (stavění bazénu, ježdění po koupalištích nebo dovolená). To pak, v kombinaci s mým zaměstnáním, už příliš mnoho času na hraní nezbývá.

Nicméně i ta trošička se dá ke hraní také využít, a pokud to půjde, budu minimálně brázdit po ostrově ve Fortnite a hledat indicie k tomu, abych už konečně přišel na kloub záhadnému stromu realit. K takovým návštěvám je totiž aktuální prázdninová sezóna jako stvořená. Je tu stále co dělat a strom prorůstá mnoha částmi mapy a začínají se dít prazvláštní jevy. Například Longjaw Lumberyard je v každé nové hře jiný. Ale to stálí hráči už dost jistě vědí. 

Ten zbyteček herního času jistojistě vyplní i některá z bojovek, protože letní sezóna každoročně přináší nějakou novinku právě v této oblasti herního průmyslu. Letos by mi na nervy mohl zabrnkat DNF DUEL od Arc Systém Works (tvůrci skvělého Guilty Gear Strive) nebo remasterovaný JoJo´s Bizzare Adventure All-Star Battle R, který slibuje úplně všechny postavy ze stejnojmenného seriálu. Docela se těším.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama