Kratos, Wolverine i Eve - co vše přinesla přehlídka PlayStation Showcase 2021?
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Článek Kratos, Wolverine i Eve - co vše přinesla přehlídka PlayStation Showcase 2021?

Kratos, Wolverine i Eve - co vše přinesla přehlídka PlayStation Showcase 2021? | Kapitola 3

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 9. 2021 14:10

Seznam kapitol

1. HORKÉ ZBOŽÍ 2. STAŘÍ ZNÁMÍ 3. BONUSOVÉ KOLO

Čtvrteční PlayStation Showcase byla opravdu nabitá a plná překvapení. V již tradičním souhrnu si opět uděláme rychlou rekapitulaci.

Reklama

TCHIA

A jdeme do závěrečného kola. Co nám zbylo? Třeba open-world adventura Tchia. Autoři se nechali inspirovat přírodou Nové Kaledonie, hráčům chtějí nabídnout poctivý sandbox, v němž je možné plachtit vzduchem, zkoumat krásy mořského dna nebo hrát na ukulele. 


KID A MNESIA EXHIBITION

Posloucháte Radiohead? V tom případě možná znáte jejich desky Amnesiac a Kid A. A protože už je to pěkných pár let, co byla alba vydána, rozhodla se skupina oslavit malé výročí projektem Kid A Mnesia Exhibition. Co z toho nakonec bude, to zatím není úplně jasné, ke klasické videohře ale projekt zřejmě bude mít hodně daleko.


ROZHOVORY

Začátek celé akce Sony ozdobila klipem, jehož poselstvím je tvrzení, že hraní nemá žádné limity. Zajímavější jsou pak závěrečné rozhovory s vybranými vývojáři, nechybí Cory Barlog spolu s Ericem Williamsem (SIE Santa Monica) nebo Ryan Treadwell (Aspyr). Pár slov řekl i Hermen Hulst, šéf PlayStation Studios.

Jak se vám Showcase líbila? U nás v redakci převládá nadšení a příval informací stále zpracováváme. Další léta budou zřejmě na “modré” konzoli pořádně bohatá.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama