Kratos, Wolverine i Eve - co vše přinesla přehlídka PlayStation Showcase 2021?
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Článek Kratos, Wolverine i Eve - co vše přinesla přehlídka PlayStation Showcase 2021?

Kratos, Wolverine i Eve - co vše přinesla přehlídka PlayStation Showcase 2021? | Kapitola 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 9. 2021 14:10

Seznam kapitol

1. HORKÉ ZBOŽÍ 2. STAŘÍ ZNÁMÍ 3. BONUSOVÉ KOLO

Čtvrteční PlayStation Showcase byla opravdu nabitá a plná překvapení. V již tradičním souhrnu si opět uděláme rychlou rekapitulaci.

Reklama

RAINBOW SIX EXTRACTION

Na akci se ukázaly také tituly, o kterých v poslední době slýcháváme poměrně pravidelně. Třeba Rainbow Six Extraction už opravdu není třeba blíže představovat. Trailer vysvětlil příběhové pozadí a základní premisu celé hry. Zároveň došlo na potvrzení termínu vydání, do boje s mimozemským parazitem vyrazíme už v lednu.


GHOSTWIRE: TOKYO

Výživnou ukázku nabídlo studio Tango Gameworks, GhostWire: Tokyo ukázalo first-person potyčky, které místy působily až bezhlavě (stejně jako někteří záporáci). Trailer nechal nahlédnout i do dalších lokací, kde se bude tokijská jízda odehrávat.


GUARDIANS OF THE GALAXY

Marvel na sebe stočil světla reflektorů ještě jednou, na show se totiž prezentovali Guardians of the Galaxy. Ti se vydají do akce už 26. října snad na všech oblíbených platformách. Ukázka znovu naznačila, že kvalitní humor je nedílnou součástí celého zážitku.


DEATHLOOP

Jen pár dalších dní potrvá, než se roztočí další časová smyčka, tentokrát v případě akce Deathloop. Kapitán Vahn se bude snažit zjistit, co se vlastně děje na ostrově Blackreef, kde mu neustále šlape na paty sličná Julianna. Trailer se zaměřuje především na příběhové pozadí.


GRAND THEFT AUTO V

Je to až neuvěřitelné, že se Rockstaru stále daří pracovat s letitým GTA V. S verzí pro PlayStation 5 překlene gangsterka celé tři generace konzolí. Stane se tak už v březnu. Trailer láká třeba na plynulé přepínání mezi hlavními protagonisty a další drobné vychytávky. 


BLOODHUNT

Upíří šílenství z pražských ulic očividně nesmí chybět na žádné showcase. Bloodhunt nedávno otevřel brány předběžného přístupu na Steamu, battle-royale řežbu si ale nakonec budou moct vychutnat i majitelé konzolí PlayStation 5.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama