Známé značky z počítače a Annapurna. Tohle má pro naše telefony připravený srpen
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Papers, Please Článek Známé značky z počítače a Annapurna. Tohle má pro naše telefony připravený srpen

Známé značky z počítače a Annapurna. Tohle má pro naše telefony připravený srpen

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

2. 8. 2022 13:00

Seznam kapitol

1. Descenders 2. Hindsight 3. Papers, Please

Letní okurková sezóna sice pokračuje, neznamená to však, že by se v srpnu nedělo nic, kvůli čemu bychom nemohli v noci spát. Zatímco minulý měsíc byl ve znamení Netflixového vzestupu na mobilní herní trh, tento nás čekají porty známých her i klasicky podivný titul od Annapurny. Nudit se rozhodně nebudete.

Reklama

Descenders

Descenders můžeme všichni znát jako oblíbenou parkour hru a přímého konkurenta Riders Republic od Ubisoftu. S příchodem této hry na mobilní zařízení nás ale bude čekat úplně jiný příběh. Zatímco do nynějška bylo možné dělat parkour na motorce u Hill Climb Racing či Joe Dangera, do 3D hry z pohledu třetí osoby se zatím nikdo nepustil. A nepůjde pouze o pohled. S přibývající silou mobilních procesorů můžeme očekávat posun i v grafickém zpracování.

Samotný průchod v Descenders je sestaven z jednotlivých levelů, ve kterých se snažíte svým uměním salt a otoček získat co nejvíce bodů. Podstatnou částí hry bude též multiplayerový režim, ve kterém se s ostatními hráči utkáte buď v týmech, či v módu všichni proti všem, kde má pád na zem daleko větší váhu (doslova). V singleplayeru vaše chyby totiž nikdo nevidí.

Descenders přijdou na Android a iOS již 4. sprna. 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama