Vybíráme nejlepší notebooky s technologiemi NVIDIA do 25 000, 40 000 a do 60 000 korun
i Zdroj: TechSpot
Článek Vybíráme nejlepší notebooky s technologiemi NVIDIA do 25 000, 40 000 a do 60 000 korun

Vybíráme nejlepší notebooky s technologiemi NVIDIA do 25 000, 40 000 a do 60 000 korun | Kapitola 3

Komerční sdělení
7. 12. 2022 18:20

Seznam kapitol

1. NOTEBOOKY DO 25 000 2. NOTEBOOKY DO 40 000 3. NOTEBOOKY DO 60 000

Vánoce jsou za rohem a ta pravá vánoční mánie se rozbíhá. Tradičně mezi nejžádanější zboží patří notebooky, které jsou potřeba při každodenní činnosti, ať už je to práce, hraní nebo studium. Právě tato doba tak nahrává pořádně obměně elektronického pomocníka, ať už vám počítač naznačil, že se brzy odporoučí do křemíkového nebe, nebo chcete obdarovat své blízké.

Reklama

NOTEBOOKY DO 60 000

V tomto segmentu se můžeme skutečně plně soustředit na potřeby jednotlivých skupin zákazníků. Dostatečný budget zajistí, že si odnesete stroj naprosto bez kompromisů, přesně vytvořený tak, jak si jej představujete.

PRO HRÁČE

Maximální výkon, náročné hry, naprosto bez kompromisů. To rozhodně splňuje kousek od Lenova, přesněji model Lenovo Legion 5 Pro. V tomto případě dostanete naprosto nekompromisní herní dělo, se kterých se můžete vydat na dobrodružství do kterékoliv hry současnosti. S našlapanou grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 8GB a 16GB RAM se pojí také extrémně výkonný procesor Intel Core i7-12700H.

Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti vám zajistí bezprecedentní výkon ve hrách, ať už to budou nejnovější kousky jako Call of Duty: Modern Warfare 2 nebo Spider-Man. Ve všech využijete pokročilou technologii NVIDIA RTX, která povznese práci se světlem na úplně novou úroveň. Odlesky, stíny i paprsky světla se stanou reálnějšími, a to díky dedikovaným ray-tracing jádrům v grafické kartě.

Náročné procesy pak hravě zvládne vynahradit upscalovací technologie NVIDIA DLSS, která nativně renderuje vaší hru v nižším rozlišení a pomocí umělé inteligence dopočítá další pixely. Vůči jiným, podobným principům se tak děje bez ztráty kvality a naopak s velkým skokem ve snímcích za sekundu. 

PRO TVŮRCE

Reprezentativní design, kvalitní zpracování a krásný přednes. To vše splňuje MSI Creator Z16, který patří mezi prémiové pracovní a tvůrčí notebooky. Celý notebook je v hliníkovém šasi, které nabídne vysoce výkonný chladící systém, zaručující dostatečný výkon a ticho při práci. Pokud naopak pracujete s hudbou, rozhodně vás potěší kvalitní audio systém od renomované značky Dynaudio.

Komponentově jde taky o velkou parádu. Srdcem se stala výkonná grafická karta NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB, kterou výkonný procesor Intel Core i7-11800H a 16 GB RAM paměti. Dostatek místa zajistí 1TB SSD disk s možností rozšíření.

Právě grafická karta NVIDIA ve spojení s výkonným procesorem zajistí bezproblémový chod všech vašich pracovních nástrojů a rychlou práci s nimi. Optimalizované ovladače NVIDIA Studio zajistí plnou kompatibilitu se všemi programy, které tvůrci potřebují, ať se bavíme o modelování v Blenderu, práci s grafikou ve Photoshopu, střihem a renderování videí v Adobe Premiere nebo streamování a tvorbě obsahu s OBS Studio.

Pro streamování navíc využijete i pokročilou aplikaci NVIDIA Broadcast, která je perfektním doplňkem pro všechny, kteří mají časté pracovní hovory nebo streamují. Díky grafické kartě GeForce RTX 3060 vám aplikace Broadcast dokáže ořezat postavu a vložit za ní libovolné pozadí, nebo díky umělé inteligenci eliminovat hluk v mikrofonu, výsledkem čehož je čistý přenos vašeho hlasu.

PRO STUDENTY

V tomto případě se bavíme o studentech náročných ročníků, kteří vyžadují opravdu pokročilé stroje pro práci s mnoha daty nebo komplexními programy. Takové požadavky zvládne HP ZBook Fury G8. Univerzální pomocník je navržen pro všechny možné aplikace a použití, což doplňují také specifické komponenty. 

Tím hlavním tahákem celého přístroje je profesionální grafická karta NVIDIA T1200. Té sekunduje výkonný procesor Intel Core i7-11800H, 32 GB RAM a 1TB SSD disk. Grafická karta NVIDIA T1200 disponuje větším počtem CUDA jader než klasické RTX karty, díky čemuž je výkon v programech pro vaše studium mnohem větší a práce s nimi rychlejší. Doplňuje to také Turing architektura, díky které se v NVIDIA T1200 nachází 64 Tensor jader – ty jsou optimalizované pro práci s umělou inteligencí a využijete je například v Matlabu či dalších komplexních programech. Ve výčtu nechybí ani Revit, SolidWorks, AutoCAD nebo 3DS Max.

Pro práci s mnoha daty napříč více prostředími nelze opomenout ani kvalitní a rychlou konektivitu. Tu zde zastupují dva USB-C konektory s podporou Thunderbolt 4, které zvládají připojení k externím monitorům nebo vysoké rychlosti. 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama