Souhrn z akce Opening Night Live, herní kanonády v podání Geoffa Keighleyho
i Zdroj: Firaxis / 2K Games
Témata Článek Souhrn z akce Opening Night Live, herní kanonády v podání Geoffa Keighleyho

Souhrn z akce Opening Night Live, herní kanonády v podání Geoffa Keighleyho | Kapitola 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 8. 2021 12:00

Seznam kapitol

1. OSTRÝ START 2. DALŠÍ ZAJÍMAVÉ KOUSKY 3. PÁR DALŠÍCH UKÁZEK

Gamescom oficiálně odstartoval skrze úvodní show Opening Night Live. V našem stručném souhrnu najdete to nejpodstatnější, co se na akci Geoffa Keighleyho ukázalo.

Reklama

UFL

Výčtem v první kapitole rozhodně nekončíme. Mezi nová oznámení se řadí také UFL, fotbalová simulace, jejíž autoři chtějí konkurovat titulům FIFA a eFootball. Evropské studio Strikerz Inc. chce přinést systém podobný Ultimate Teamu, do něj chce zahrnout více než 5 000 skutečných fotbalistů. A to vše pak opírá o free-to-play model. 


JURASSIC WORLD EVOLUTION 2

Trailer k pokračování Jurassic World Evolution stanovil termín vydání, dinosauří park se slavnostně otevře 9. října. Autoři slibují více herních režimů, biomů, vylepšené chování dinosaurů a další možnosti interakce. 


VAMPIRE: THE MASQUERADE - BLOODHUNT

Battle royale akce Bloodhunt z univerza Vampire: The Masquerade zasazená do pražských ulic se pomalu chystá do režimu předběžného přístupu. Na Steamu otevře brány virtuálního města už 7. září. V ukázce se pak představil jeden ze zdejších klanů.


NEW WORLD

MMORPG od Amazonu rovněž brzy pozve do hry, zde ale jde o chystaný betatest, jenž se uskuteční od 9. do 12. září. Vydání finální verze je ostatně za rohem, pokud vše klapne, dočkáme se 28. září.


DOKEV

Při sledování některých prezentovaných her zůstává rozum stát. Něco takové platí i pro Dokev od studia Pearl Abyss. Hra se velmi těžko popisuje, slovy zřejmě ani nejde zachytit to, co je vidět v traileru. Dokev působí trochu jako Monster Hunter, něčím zase připomíná Splatoon a také Pokémony. Náplní open-world adventury je ostatně sbírání zvláštních tvorů, hra je však napěchovaná celou řadou dalších aktivit. Kdy a na čem vyjde, to zatím není známo.


THE DARK PICTURES ANTHOLOGY

Antologie od Supermassive Games bude v říjnu pokračovat s epizodou House of Ashes. K ní se objevil další trailer zachycující trable amerických vojáků. ztracená jednotka musí bojovat s nepřítelem, na kterého ji žádný výcvik nepřipravil. House of Ashes vyjde 22. října.


JETT: THE FAR SHORE

Ještě dříve přiletí na konzole PlayStaion 4 a PlayStation 5 (a také na PC) JETT: The Far Shore. Průzkum cizí planety odstartuje 5. října. Závěr letošního roku se nám začíná krásně plnit.


SIFU

Zato na kung-fu v podobě akčního Sifu si ještě nějaký čas počkáme. Na ONL bylo oznámeno, že vyjde až 22. února příštího roku. V traileru se i tentokrát strhne pořádná rvačka, úkázka se ale zároveň snaží představit lokace, v nichž se mlátička odehrává.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama