Praštěná open-world adventura DokeV se ukazuje v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Praštěná open-world adventura DokeV se ukazuje v novém videu

Praštěná open-world adventura DokeV se ukazuje v novém videu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 10. 2021 10:00

Na letošní akci Opening Night Live, která je již nedílnou součástí veletrhu Gamescom, nechyběly ani hry, nad nimiž zůstával rozum stát. Do této kategorie spadá i DokeV, open-world adventura napěchovaná zvláštními aktivitami. A právě k ní se objevily další záběry.

Reklama

  • Video ukazuje záběry ze hry DokeV
  • Hra se přeorientovala z MMO na singleplayerovou akční adventuru
  • Hráči budou sbírat potvory zvané Dokebi

V traileru z ONL hra budila podezření, zda vůbec existuje. Chyběly ostatně podstatné informace, projekt nenabídl ani orientační termín vydání, o platformách ani nemluvě. Čerstvé video ale napovídá, že by nakonec opravdu mohlo jít o skutečnou videohru.

Projekt má na svědomí studio Pearl Abyss, které stojí za dobře známým MMO Black Desert Online. I DokeV se měl podle původních plánů zařadit do žánru masivní onlinovek, vývojáři se ale nakonec rozhodli jít trochu jiným směrem. Nyní se dá označit jako akční adventura, v níž se hráči budou věnovat hledání a sbírání potvor zvaných Dokebi. Nově jde o singleplayerové dobrodružství s podporou multiplayeru.

Dokebi jsou inspirovány korejským folklórem, ve hře vystupují jako věrní parťáci. Hráče doprovází při dalších aktivitách, jako jsou souboje s bossy, rybaření nebo jízda na kole, skejtu či bruslích. Právě objevování veselého světa patří mezi základní pilíře celého zážitku. Více prozradí zmíněné video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama