Recenze SteelSeries Prime Mini Wireless, nákladné myšky pro specifické hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Hardware Článek Recenze SteelSeries Prime Mini Wireless, nákladné myšky pro specifické hráče

Recenze SteelSeries Prime Mini Wireless, nákladné myšky pro specifické hráče | Kapitola 3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 12. 2021 22:10

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. POUŽÍVÁNÍ 3. SOFTWARE, ZÁVĚR

O tom, že by bezdrátové myši měly vůči drátovým protějškům nějaké nevýhody, se už nedá diskutovat. Jejich zastoupení v portfoliích výrobců rapidně stoupá a díky postupu technologie se objevují jenom výhody – a to zejména právě ona absence kabelu. Jedním z nových zástupců je i SteelSeries Prime Mini Wireless, kterou si dnes představíme.

Reklama

SOFTWARE

SteelSeries schraňuje své produkty pod software SteelSeries GG. To kromě nastavení dovoluje i zachycovat klipy ze hry a účastnit se rozdávání hardwaru. I když obecné rozhraní vypadá dobře, za celou dobu se výrobce nesoustředil na prostředí přímo v nastavení – to stále vypadá poměrně zastarale, svou funkci ale plní.

Recenze SteelSeries Prime Mini Wireless, nákladné myšky pro specifické hráče
i Zdroj: Hrej.cz

Kromě DPI, nastavení tlačítek a nasvícení si vzhledem k bezdrátovému připojení můžete určit i dobu, za kterou myš vejde do režimu spánku, popřípadě zapnout úsporný režim. 

ZÁVĚR

Prime Mini Wireless je menší, nejde ale o nijak zásadní čísla, zároveň je ale bytelná, lehká, funkční a hlavně bezdrátová. Jediné, co jí sráží, je cena. Ta se zastavila na necelých 3,5 tisíce korun, což je v dnešní vypjaté době opravdu dost – konkurence je totiž obrovská, i když si Prime Mini Wireless dokáže cenu obhájit.

Je pak otázkou, jestli sáhnete po více rozšířené a obecné konkurenci, nebo dáte šanci tomuto specializovanému kousku, který sice má své kvality, ale cílí na velmi specifickou skupinu hráčů, která nejspíše bude ochotna za ní tyto peníze zaplatit.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama