Recenze SteelSeries Apex Pro Mini, malého a luxusního zástupce malých klávesnic
i Zdroj: SteelSeries
Hardware Článek Recenze SteelSeries Apex Pro Mini, malého a luxusního zástupce malých klávesnic

Recenze SteelSeries Apex Pro Mini, malého a luxusního zástupce malých klávesnic | Kapitola 4

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 9. 2022 13:00

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. SPÍNAČE 3. POUŽÍVÁNÍ 4. SOFTWARE, ZÁVĚR

Doba přeje malým rozměrům a všichni výrobci klávesnicí na nové touhy hráčů reagují. V posledních měsících se objevilo jen málo plnohodnotných klávesnic, místo toho se trh plní kompaktnějšími TKL nebo 60% modely, které lákají především na uvolnění místa, plnohodnotnou funkcionalitu a možná i nějaké novinky navíc.

Reklama

SOFTWARE

Ach SteelSeries, kdy už konečně předěláte design nastavovací části. No nic, funkcionalitě to rozhodně neubírá. Moderní platforma SteelSeries GG skrývá několik funkcí, kromě zachycení důležitých momentů také stránku věnovanou rozdávání her, testovací verzi aplikace Sonar a nakonec Engine, kde se zobrazí všechny vaše produkty s možností je nastavit.

Recenze SteelSeries Apex Pro Mini, malého a luxusního zástupce malých klávesnic
i Zdroj: Radek Raudenský | Hrej.cz

V případě nastavení je aplikace prostá, ale nabízí veškeré funkcionality. Nastavení kláves, bodu aktivace, maker a samozřejmě i barvu nebo styl celého osvětlení. Funguje dobře a spolehlivě.

ZÁVĚR

Apex Pro Mini je velice slušnou klávesnicí, která je skvěle zpracovaná a nabízí skvělý výkon, příjemné a přesné spínače a velice efektní osvětlení. I přes snahu využít svůj hardware víc než je zvykem, reálné použití lehce pokulhává. Navíc cenovka je o něco vyšší, než bývá zvykem. Tím se klávesnice dostává do segmentu prémiových klávesnic, kde nic jiného, než perfektní zpracování čekat nemůžeme – jméno je pak hlavním tahačem. 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama