Hardware Článek Recenze Corsair Sabre RGB Pro Wireless, skvělé myšky s drsnou konkurencí

Recenze Corsair Sabre RGB Pro Wireless, skvělé myšky s drsnou konkurencí | Kapitola 3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 11. 2021 13:59

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. POUŽÍVÁNÍ 3. SOFTWARE, ZÁVĚR

I když přesvědčovat hráče je těžké, výrobci hardwaru se o to neustále snaží. Ve svém okolí mám hned několik známých , kteří jsou přesvědčeni o tom, že těžká myš je ta správná, případně že s lehkou myší by neměli ten správný pocit přesnosti a to samé pro ně platí i u bezdrátu. To ale výrobce neodrazuje, jelikož kouzlo lehkých a bezdrátových hlodavců začíná objevovat čím dál tím více hráčů, na což chce navázat i Corsair s další revizí svého produktu Sabre. Ten se honosí dost dlouhým názvem – Corsair Sabre RGB Pro Wireless Champion Series – a my se dnes podíváme na to, jak se tahle novinka povedla.

Reklama

SOFTWARE

Corsair ke svým zařízením tradičně dodává software iCue, který spojuje veškerá zařízení od této značky. U myši můžete klasicky nastavit bindy pro tlačítka i osvětlení myši – to si můžete buď vytvořit, nebo si zvolit jednu z předpřipravených scén. Důležité je i další nastavení myši, jako třeba polling rate, který podporuje až 2000 Hz. Vedle toho je možné zapnout si zamíření rohů, výšku zdvihu i materiál podložky.

Recenze Corsair Sabre RGB Pro Wireless, skvělé myšky s drsnou konkurencí
i Zdroj: Hrej.cz

ZÁVĚR

Corsair Sabre Pro RGB Wireless se rozhodně povedla. Zpracováním i používáním jde o velice solidní myš, kterou bych ještě před nedávnem doporučil úplně každému. V tuto chvíli ale musí svádět velice tvrdý konkurenční boj. S cenovkou 2199 korun se totiž řadí do vyšší třídy a zatímco ještě před pár měsíci by to byla velice solidní volba, konkurenční Logitech vytáhl do boje a svou vlajkovou loď Logitech G Pro X Superlight zlevnil z původních více jak 4 tisíc na přibližně dva a půl tisíce korun. Pak už jde čistě o rozhodnutí hráče – zdali chce technologickou špičku ve formě Superlight, která váží 63 gramů, nebo Sabre Pro, která je sice o více než 15 gramů těžší, výměnou za to ale nabízí osvětlení, připojení přes Bluetooth a nabíjení skrze USB-C. Tato finální volba je pak pouze na vás.

Recenze Corsair Sabre RGB Pro Wireless, skvělé myšky s drsnou konkurencí
i Zdroj: Hrej.cz
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama